fbpx
3.9 C
Budapest
2024. április 19. péntek

Testszerviz

Webáruház

Mutasd meg a gardróbod, megmondom…

Mutasd meg a gardróbod, megmondom, hogy megy az életed!

- Hirdetés -

Azt gondolom, hogy tudod, hogy a megjelenésed elárul pár dolgot rólad, de azt tudtad, hogy a gardróbod is?

A rengeteg ruha, amit már nem egyéve hanem évtizedek óta nem veszel fel, befolyásolhatja a mindennapi dolgokat veled kapcsolatban.

Azt gondolom, hogy tudod, hogy a megjelenésed elárul pár dolgot rólad, de azt tudtad, hogy a gardróbod is?

A rengeteg ruha, amit már nem 1 éve hanem évtizedek óta nem veszel fel, befolyásolhatja a mindennapi dolgokat veled kapcsolatban.

Van olyan darabod amit már évek óta tartogatsz és pakolgatod jobbra-balra de még mindig nem tudtál megválni tőle? Épp ezért ott van a lelkiismereted, hogy valahova felkéne venned, de nem is tetszik magadon, vagy éppen nincs olyan alkalom ahová feltudnád venni.

Ezek a rossz érzések mindennap ott vannak benned még ha nem is veszed tudomásul.

Ugye te is jobban érzed magad amikor rendben van a környezeted? Rendben van az ágyad, elvan mosogatva és amikor haza mész csak behuppansz a kanapéra egy jó könyv társaságában és tiszta környezet vesz körül téged.

Képzeld ilyenkor a munkád is jobban megy és jobban tudsz teljesíteni is a munkahelyeden!

Szóval azt javaslom neked, hogy menj oda a szekrényedhez és csinálj egy “tavaszi” nagy takarítást és amit nem tudsz hova felvenni nem áll jól neked azt add oda annak, akinek szüksége van rá!

Figyeld meg amint kiviszed a lakásodból ezeket a dolgokat, azonnal bejön az életedbe helyette valami új.

Akikkel gardrób rendezést csináltam, nekik mindig jött valami megoldás egy olyan helyzetükre, amiket évek óta nem tudtak már megoldani, vagy pedig pénz állt a házhoz.

Lehet egy új ruha érkezik hozzád, hisz helyet csináltál neki a többi között, de hogyan is várhatod el, hogy jöjjön valami hozzád, ha nincs neki helye?

Nem jobb ezektől megszabadulni, és egy nyugodtabb életvitelt élvezni? Sokkal jobb, ha a lakásban mindennek megvan a helye, nem kell keresgélni órákig és sokkal jobb a közérzeted is, a munkahelyeden meg sokkal hatékonyabb, termelékenyebb leszel!

Ha megcsináltad, várom az üzenetedet, hogy mik történtek az átrendezés óta!

Írj a hello@kissfruzsina.hu e-mail címre!

Öltözz sikerhez és érd el álmaid!

Kiss Fruzsina . Mester Stylist

www.kissfruzsina.hu

Kiss Fruzsina
Kiss Fruzsinahttps://kissfruzsina.hu/
KISS FRUZSINA VAGYOK, STYLIST. Mindig is érdekelt a divatszakma már kiskorom óta, havonta megvettem a legfrissebb újságokat és minden hónapban olvassgattam őket. Elsőnek is divattervező szerettem volna lenni. Aztán megtaláltam a Werk Akadémiát 2015-ben és elmentem egy felvételire, hogy egyáltalán milyen is ez a suli vagy tényleg ez az a szakma, amivel nekem foglalkoznom kell. Egy rövid kis beszélgetést kellett folytatnom Réz Andrással és a feleségével, aztán pár napra rá kaptam egy e-mailt, hogy sikeresen felvettek az Akadémiára. Nagyon megörültem neki, és alig vártam az első órát. Egy évig tartott a képzés és rengeteg fajta óránk volt, és sok-sok tanár tanított minket, mindenféle helyről jöttek: a TV-ből, újságoktól és mindenki nagyon érdekes órákat tartott. Gyakorlatokra is mentünk és megtanultunk mindent amit előzőleg elméletben már átvettünk. Sok tippnek és trükknek lehettünk az elsajátítói. Most pedig neked segítek, hogy minél jobban személyre tudd szabni a ruhatáradat. Blog bejegyzésekkel készülök neked, amikben hasznos tanácsadókat fogsz tőlem olvasni.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek