fbpx
29.4 C
Budapest
2024. július 13. szombat

Testszerviz

Webáruház

Üdvözöllek a Kiss Fruzsi blogban!

KISS FRUZSINA VAGYOK, STYLIST.

- Hirdetés -

Mindig is érdekelt a divatszakma már kiskorom óta, havonta megvettem a legfrissebb újságokat és minden hónapban olvassgattam őket. Elsőnek is divattervező szerettem volna lenni.

Aztán megtaláltam a Werk Akadémiát 2015-ben és elmentem egy felvételire, hogy egyáltalán milyen is ez a suli vagy tényleg ez az a szakma, amivel nekem foglalkoznom kell. Egy rövid kis beszélgetést kellett folytatnom Réz Andrással és a feleségével, aztán pár napra rá kaptam egy e-mailt, hogy sikeresen felvettek az Akadémiára. Nagyon megörültem neki, és alig vártam az első órát.

Egy évig tartott a képzés és rengeteg fajta óránk volt, és sok-sok tanár tanított minket, mindenféle helyről jöttek: a TV-ből, újságoktól és mindenki nagyon érdekes órákat tartott. Gyakorlatokra is mentünk és megtanultunk mindent amit előzőleg elméletben már átvettünk. Sok tippnek és trükknek lehettünk az elsajátítói.

Most pedig neked segítek, hogy minél jobban személyre tudd szabni a ruhatáradat. Blog bejegyzésekkel készülök neked, amikben hasznos tanácsadókat fogsz tőlem olvasni.

Többet rólam a www.kissfruzsina.hu oldalon!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek