fbpx
6.7 C
Budapest
2024. április 20. szombat

Testszerviz

Webáruház

Fogatlanok országa…

Az EU-ban mi magyarok vagyunk a legkevesebb saját foggal rendelkezők. (Nem csak elhízásban, hanem a fog műfajban is rendkívül előkelő helyen vagyunk.) A 60 év felettiek 50%-ának nincs saját foga. Már a 14 éves korosztály jelentős részének is hiányzik 3-4 maradó foga.

- Hirdetés -

Ma Magyarországon fejenként átlagosan 1 fogkrémet és 1/2 fogkefét vásárolunk évente. (Gondolj bele, hogy ha te évente 2 fogkefét veszel, a szomszédod egyet sem!)

Fogatlan emberek, akik biztosan nem így tervezték. Szerettek volna fehér, egészséges fogakat, megúszni a fogorvoshoz járást és ezzel a fog területtel keveset foglalkozni.

A fogatlanság nem pusztán esztétikai kérdés. Nem csak a szép mosolyhoz kell, nem csak az artikulált beszédhez. Az ételek első emésztési pontja éppen a szájban történik. A rágás és az étel nyállal való megfelelő keveredése az emésztési folyamat lényeges része. Persze ehhez fogak is kellenek. A fogak romlása, elvesztése egy folyamat része. Nem egyik estéről a következő reggelre történik. És még akkor is bekövetkezik, ha rendszeresen mossuk a fogainkat.

Biztos, hogy ennek így kell történnie? Olyan országok, ahol a fog és szájápolást megfelelő módon megtanítják, ahol ennek társadalmi hagyománya van (meg kellett dolgozni érte), még az idős embereknek is egészséges és ép saját fogazata van.

Svédországban egy 30 éve futó program keretében tanítják a különféle generációkat egészen kicsi gyermekkortól a helyes fogápolásra. Ma a nyugdíjas svédek többségének egészséges, saját foga van. A fogorvosok leginkább esztétikai beavatkozásokat végeznek.

Ezt mi is meg tudjuk csinálni. Meglepően egyszerű eszközökkel és tudással, alkalmazással nekünk is lehet egészéges fogunk, ápolt és kiváló állapotban lévő szánk.

Az Őrizd meg a fogaidat! tanfolyam 27 videóval, technikákkal, kvízekkel, írott anyagokkal abban segít, hogy egész életedben te magad szervizelhesd a fogaidat, ne kelljen fogorvoshoz menni, maximum, ha kontrollt szeretnél.

Ez hatékony, olcsó és egész életre szóló megoldás. Ha csak 1 tömés árát megspóroltad, már gazdaságilag is megérte. Egészségügyi szempontból meg ezerszeres a megtérülés!

Prémium fogápoláshoz, prémium termékek az Egészség Webáruházban!

Testszerviz Webáruház hirdetés
Testszerviz Webáruház hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek