fbpx
5.1 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Egy ember illata…

Egy embernek vagy illata van (saját erőből), vagy szaga. Az egyik egészséges, a másik nem. 

Az egészséges test még akkor is, ha erőteljes fizikai megterhelésnek van kitéve, vagy őrült meleg van, akkor sem büdös. Ha kellemetlen szaga van valakinek (buszon, tömegben igen intenzíven érezhető), biztos lehetsz benne, hogy a teste nem megfelelően működik. A test minden megnyilvánulásában visszajelzés arról, hogy hogyan bánunk vele, milyen állapotban tartjuk.

- Hirdetés -

Gyorsan reagál a számára kedvező dolgokra és gyorsan azokra, amiket nem szeret, vagy nem jó neki. A gyorsaságra az egyik legszemléletesebb példa, hogy ha fokhagymával kenjük be a talpunkat, pár perc alatt a test minden részén érezhető a fokhagyma illatanyagának kipárolgása.

A kozmetikumokban lévő vegyszerek 26 másodperc alatt szívódnak fel a véráramba és ezt követően percek alatt eljutnak a szervezet minden pontjára.

A megoldás nem az a büdösségre, hogy parfümfelhőbe burkolózunk. A rossz leheletre nem az a megoldás, hogy literszámra isszuk a szájvizet.

A megoldás az, hogy a testtel megfelelően bánunk, azt adjuk neki, amire szüksége van, stressz- mentesítjük, és segítünk neki abban, hogy a legjobb állapotban legyen.  

Sok ember észre sem veszi, hogy kellemetlen szaga van. Megszokta, apránként érte el, 24 órában együtt van a saját szagával, számára természetessé vált. Azt persze rögtön levesszük, ha valaki más az. És zavar bennünket.

A test rendbehozatala azt is eredményezi, hogy ezek a tünetek elmúlnak, az illető testszaga kellemesebb lesz, és azt veszi észre, hogy szívesebben közelednek hozzá az emberek.

Több Testszerviz házaspár ügyfél is beszámolt arról, hogy párja a „szerviz” hatására jobb szagú lett, jobb volt hozzábújni.

Nem kell kétségbe esni, lehet segíteni a fenti kellemetlenségeken is.

Tedd egészségesebbé a testedet és egészségesebb lesz a bőröd illata is. És ezt követően jöhetnek a szolid, természetes anyagból készült kozmetikumok, dezodorok. A kellemes illat kedvéért és nem a kellemetlen szagok eltakarása miatt.

A helyes életmóddal együtt jár az is, hogy testünk kipárolgása nem kellemetlen, hanem normális és egészséges.

A testünket nem csak belülről kell támogatni, hanem kívülről is. Illetve nem viszünk a bőrön keresztül olyan anyagokat a szervezetbe, amik ártalmasak. Ma már remek kozmetikumok, tisztálkodó és illatszerek állnak rendelkezésünkre. Ezek minden mentesek, nincsenek bennük méreganyagok, a bőr védekezőképességét nem rombolják!

Válassz te is ilyeneket! Keresd őket az Egészség Webáruházban!

Testszerviz Webáruház hirdetés
Testszerviz Webáruház hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek