fbpx
13 C
Budapest
2021. szeptember 20. hétfő

Testszerviz

Webáruház

Afrikai harcsafilé párolt zöldségekkel

Az életmódváltás fejben kezdődik, majd a konyhában folytatódik!”
A hal az életmódváltó táplálkozás egyik remek eleme lehet, ha kedveled. Az alábbi receptet lehet más halból is készíteni bátran. Fontos, hogy halfiléből készüljön, ne kelljen bajlódni a szálkákkal!

- Hirdetés -

Hozzávalók:

  • fél kg afrikai harcsafilé
  • citrom
  • olíva olaj a páchoz (lehet bármilyen állati zsiradék is)
  • fűszerek ízlés szerint
  • zöldségek (karfiolt és kelbimbót használtam, bármivel helyettesíthető)

Elkészítés:

A harcsát egy nappal a sütés előtt bepácoljuk.

Pác: olíva olaj vagy állati zsiradék (én kacsa zsírt használtam) citrom facsart leve, só, bors, fokhagyma.

Összekeverjük a pác alapanyagait, ízlés szerint tehetünk hozzá rozmaringot, vagy egyéb kedvelt fűszernövényt.

Ha szeretjük a pikáns ízeket, csempésszünk egy ek mustárt is a pác alapba.

Egy nappal később süssük ki a halat, tálaljuk citrommal, és pároljunk mellé zöldségeket.

Jó étvágyat!

A receptet köszönjük Szentmiklóssy Évának!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

155RajongókTetszik
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek