fbpx
29 C
Budapest
2024. június 25. kedd

Testszerviz

Webáruház

„Minősített termékek – Minőségi élethez” – az egészség webáruháza

A Testszerviz Prémium Webáruház az életmódváltás webáruháza. Az életmódváltás első lépése a megfelelő táplálkozás. Egy átlagos boltban is több ezer termékkel találkozhatunk. Mindegyik címkéjét nem olvashatjuk el, és sok minden olyan lehet ráírva, amit nem is értünk. Ezért hoztunk létre egy ellenőrzött, válogatott termékpalettát, melyek mind alkalmasak emberi fogyasztásra.

- Hirdetés -

6 éve figyeljük, hogy több mint 3.000 ügyfelünk és 100.000 közösségi oldal követőnk milyen igényeket támaszt egy egészséges termékeket kínáló webáruházzal szemben. Bőséges tapasztalat birtokában vágtunk bele a Testszerviz saját webáruházának létrehozásába.

Rengeteg weboldalról lehet rendelni, több ezer termék közül lehet válogatni. Ugyanakkor rengeteg időt, energiát emészt fel, hogy a test számára megtaláljuk azt, ami igazán használható. Termékek ezreit kell vizsgálat alá venni és komoly tudás szükséges ahhoz, hogy kiválogassuk az igazán megfelelőeket.

Ezt az időt és energiát spóroljuk meg akkor, amikor elindítottuk a Testszerviz Minősített Webáruházat.

Itt kizárólag olyan termékeket gyűjtöttünk össze (a teljesség igénye nélkül), melyek:

  • megfelelnek a Testszerviz technológia minőségi elvárásának
  • olyanok, amiket mi magunk is megveszünk, használunk
  • azt tartalmazzák, amire a testnek szüksége van, és nincs bennük semmi, amire nincs szüksége
  • illeszkednek a Testszerviz alapelvekhez
  • kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek
  • ügyfeleink és saját magunk által is teszteltek, és működtek

Testszerviz Prémium Webáruházban lévő termékeket minősítettük, szigorú elvek alapján válogattuk össze és bátran ajánljuk mindenkinek!

Legyél biztos abban, hogy helyesen válogatsz! Itt nem kell gondolkodni, címkéket olvasgatni, elemezgetni az összetevőket. Mi már megtettük helyetted! És a Testszerviz minőségi válogatásnál nem tévedhetsz!

Jó vásárlást kívánunk!

/Ha bármilyen javaslatod van, észrevételed, hiányolsz valamilyen terméket, vagy csak kérdésed van, kérlek írd meg a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre!/

Testszerviz Prémium Webáruház

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek