fbpx
16.1 C
Budapest
2024. március 28. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Webáruház vásárlóknak kötelezőőőőőőőőőőő!!!

Amikor „egészséges webáruházban” vásárolsz, megnézed minden termék címkéjét, amit a kosárba raksz? És érted a címkén lévő szöveget? Biztos vagy benne, hogy jól döntöttél? Valami biztosan egészséges, mert a bolt ajtajára az van kiírva? És tudod-e, hogy honnan jön a megrendelt termék? Hol gyártották? Van-e benne kellő hatóanyag? vagy nincs benne semmi, amire a szervezetnek nincs szüksége?

- Hirdetés -

A Testszerviz webáruházban csak olyan termék van, aminek a címkéjét végig tanulmányoztuk. Ami átment a Testszerviz szigorú szűrőjén, az bekerült. Ami nem, az kuka!

Legfontosabb alapelvünk, hogy adjuk testnek, amire szüksége van és nem adjuk, amire nincs.

Ebben a webáruházban ez a rendező elv. Lehet, hogy valamit nem találsz meg benne. Ez azért van, mert nem ment át a szűrőnkön. Ilyen nem is lesz a kínálatban.

Ami viszont benne van (1500 termék), azt mindet jó szívvel ajánlhatjuk.

Élelmiszerek, lisztek, olajok, ecetek, édességek, desszert alapanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, fogászati eszközök, mosó és tisztítószerek, kozmetikumok, tisztálkodószerek, szuperélelmiszerek, antioxidáns zselék, könyvek, tematikus csomagok, turmixalapok és még egy sereg egyéb értékes termék.

Mi már kiválogattuk őket. Itt biztosra mehetsz, nem tévedsz el. Mások még keresik, te megtaláltad!Nézz itt körül!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek