fbpx
20.3 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Kulcs a tápanyagokhoz! Nem a táplálkozáshoz!!!

Bizonyára számos könyvvel találkoztál, ami a táplálkozás rejtelmeibe vezet be. Mit egyél és mit ne, mikor és mikor ne, mit mivel szabad és mit mivel nem. Milyen az ideális étrend és ehhez hasonlók.

- Hirdetés -

Valahogy az az érzésem, hogy ezek nem igazán kényelmesek, nem igazán rád szabottak, jónak tűnik, ugyanakkor sok tiltás, sok ne, sok olyan dolgok, melyek kivitelezhetetlenek az életben.

Ezért ilyen könyvet nem írtunk. Ezt meghagyjuk másoknak.

Minket sokkal jobban érdekel, hogy milyen tápanyagok léteznek egyáltalán, hogy ezek mit okoznak a szervezetben, hogyan használja fel a test, vagy hogyan nem.

Sokkal izgalmasabb annak megértése, hogy mire van szüksége a testnek és látni, hogy ez egy hatalmas választék, mindenki megtalálja a számára megfelelő tápanyagokat, megértik az olvasók, hogy mi az, ami szükséges és mi az, ami nem.

Ezen ismeretek alapján el tudod dönteni kedves olvasó, hogy hogyan fogsz táplálkozni, mi kerül a kosaradba, és mi a tányérodra.

Te magad tudsz dönteni, mert kellő ismerettel rendelkezel.

Kulcs a tápanyagokhoz könyvünkben igaz adatokat találsz, nincs semmi kategorikus kijelentés, nincsenek tiltások, csak javaslatok és tengernyi tudás!

Alakítsd ki magadnak a megfelelő táplálkozási rendet, legyen a sajátod és meglátod sikeres leszel!

Kulcs a tápanyagokhoz

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek