fbpx
10.1 C
Budapest
2021. szeptember 22. szerda

Testszerviz

Webáruház

Hamburger Babszi konyhájából

Gluténmentes finomság amit büntetlenül ehetsz. Sőt a gyermeked is.

Felhasznált lisztkeverék:

- Hirdetés -

Éléskamra lágyan omlós császárzsemle lisztkeverék,- hamburgernek felhasználva.

A zsemléket a megadott recept szerint elkészítettem. Egész tojással megkentem és megszórtam szezámmaggal. A pogácsák pedig brokkoliból, és májból készültek.

A mustár mindenmentes,- édesítővel készült. Itt kapható!

A ketchup pedig saját készítésű. Édesburgonya hasábok is készültek hozzá. 🙂

Brokkoli pogácsa: Csinálhatod csak magában is, de én most májasan készítettem, mert volt otthon maradék resztelt csirkemájam kb. ez is 10-15 dkg volt.

Tehát én most 15 dkg nyers brokkolit (rózsáit) használtam fel , tettem hozzá két egész tojást, sót. Tettem hozzá 5 dkg parmezán és 5 dkg ementáli sajtot reszelve. (Paleosok növényi sajttal készíthetik)

Aprítóval vagy erős turmixgéppel pépesítsük. A májat nem teljesen pépesre kicsit darabosra hagytam.

A kettőt vegyítettem és én zöldbanán liszttel dolgoztam össze annyival, hogy se nem nagyon sűrű sem folyós nem lett a massza.

Forrósítsál fel kókuszzsírt és mint a tócsikat süssed ki.

Szép (hamburger) pogácsa formákat tudtam csinálni. Utána hagyományos módon ízlésednek megfelelően állítsd össze a hambidat. 🙂

Recept és fotó: Babos Kata, Testszerviz Konzultáns

Jó étvágyat!


Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

156RajongókTetszik
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek