Hozzávalók:
- 20 dkg darált dió
- 15 dkg 3-4 féle sajt (kemény) reszelve
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 egész tojás
- 12 dkg túró
- 2 evőkanál oliva olaj
- só ízlés szerint
- zabpehelyliszt
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy sütőpapírra rászórunk a zabpehelylisztet és a masszát félújnyi vastagra nyújtjuk.
Pogácsa szaggatóval kiszúrjuk és sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk szép sorjában.
185C fokos sütőben kb.10-12 perc alatt készre sütjük.
Mártogatós:
- 1 egész avokadó
- fél pohár krémes joghurt
- pici só
- csipet bors
- fél lime leve
A hozzávalókat bot mixerrel krémesre pürésítjük, és már mártogathatjuk is a diós-sajtos kekszet
JÓ ÉTVÁGYAT!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?