fbpx
1.6 C
Budapest
2024. november 22. péntek

Testszerviz

Webáruház

Görög saláta másképp

A görög saláta egy igen népszerű formája a zöldségek ízletes elkészítésének. Minden utcasarkon találkozunk vele. Most újra gondolt változatát mutatjuk be. Egy kis izgalom sosem árthat! Köretként, vagy akár főételként is remek választás!

- Hirdetés -

Saláta hozzávalók:

  • 340 gramm feta sajt (felkockázva) 
  • ¼ csésze extra szűz olíva olaj 
  • 1 ek. citromlé 
  • 1 gerezd fokhagyma (kinyomva) 
  • 1 ek. aprított petrezselyem 
  • tengeri só 
  • frissen őrölt fekete bors 
  • 12 db olívabogyó (közepe eltávolítva) 
  • 12 db koktélparadicsom 
  • 1 uborka 12 nagy kockára vágva

Elkészítés:

Marináljuk a feta sajtot: egy kis tálba rakjuk bele a felkockázott fetát, az olíva olajat, a citromlevet, a fokhagymát, a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd keverjük át, hogy a sajtkockákat teljesen beborítsa az öntet. 15 percig marináljuk.
(A marinálás pácolást jelent!)
Tálban szépen rendezzük el a hozzávalókat és keverjük össze óvatosan.
Forrás: delish.com

Jó étvágyat a görög salátához!

TOVÁBBI ZAMATOS SALÁTÁK ITT TALÁLHATÓAK!

Görög saláta

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek