fbpx
3.3 C
Budapest
2024. november 21. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Hasábburgonya édesburgonyából korianderrel és citrommal

CSERÉLD LE A VÉKONY, KETCHUPBA MÁRTOGATOTT, ISMERT HASÁBBURGONYÁT, AZ EGÉSZSÉGESEBB VÁLTOZATÁRA.

- Hirdetés -

A CITROM, OLÍVAOLAJ ÉS KORIANDER ÁLTAL NYÚJTOTT EGYEDI ÍZEN KÍVÜL, AMELY FELÉBRESZTI AZ ÍZLELŐBIMBÓID, SZINTÉN NAGYON TÁPLÁLÓ IS.

A koriander olyan ásványok forrása, mint a kálium, kalcium, magnézium, mangán és a vas.

Az olívaolaj egészséges zsírokat biztosít, a citrom pedig segítséget nyújt a test méregtelenítésében és kitisztításában is.

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb édesburgonya, meghámozva és hasábokra vágva
  • 2 teáskanál frissen lereszelt citromhéj
  • 1/3 csésze olívaolaj
  • 1/3 csésze finomra vágott koriander
  • 1 kis gerezd fokhagyma
  • Só és bors az ízesítéshez

Hogyan készítsük el a hasábburgonyát édesburgonyából, korianderrel és citrommal:

  • Előmelegítjük a serpenyőt.
  • A mixerben összekeverjük a koriander felét fokhagymával és ezt a keveréket beleöntjük egy olívaolajat tartalmazó tasakba, amelyhez hozzáadjuk az édesburgonyát is. Összerázzuk, teljesen addig, amíg az édesburgonya nem lesz bevonva a keverékkel.
  • Ha teljesen befedésre kerül, a bevont burgonyát ráhelyezzük a felmelegített serpenyőre. 3-4 percig sütjük, minden oldalról, vagy amíg nem felel meg az ízlésünknek.
  • Kivesszük a serpenyőből és tálalhatjuk is.

Forrás: A recept eredetileg a gymbeam.hu oldalon jelent meg.

Jó étvágyat!

Hasábburgonya édesburgonyából korianderrel és citrommal

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek