fbpx
29 C
Budapest
2024. június 25. kedd

Testszerviz

Webáruház

Nyirokkeringés – Segítsd hatékonyan!

Fáradékonyság? Vizesedés? Gyakori fertőzések? Alvászavarok?

- Hirdetés -

Lehet, hogy eljött az ideje, hogy gondoskodj a nyirokrendszeredről!

Ideje többet tudnod róla, és többet törődnöd vele!

Mit kell tudni a nyirokrendszerről?

Kétféle keringési rendszer van a testünkben. Az egyik a jól ismert vérerek hálózata, amiben a szív folyamatos pumpálása tartja mozgásban a vért, a másik a nyirokerek hálózata, amelyben a nyirok áramlik.

A nyirokrendszernek nincs úgynevezett keringető szerve, mint a vérkeringés esetében a szív. Emiatt a nyirokfolyadék a sejtek, szövetek közötti térben könnyen felszaporodhat. A testünk szövetei között folyadék található, amely a sejtekből származó salakanyagokból, sejttörmelékekből, fehérjékből áll. Ez a nyirok, amit a nyirokerek továbbítanak a nyirokcsomókon át. Végül a nyirok eléri a legnagyobb nyirokgyűjtőeret, ami a szív előtti nagy vénába jutva csatlakozik a vérkeringéshez.

A nyirokrendszer szervezetünk második védővonala, innen származnak az immunrendszerünk védekező sejtjei, emiatt a karbantartása, rendszeres tisztítása létfontosságú.

Ha az egészség megőrzéséről van szó, a nyirokrendszerről általában kevés szó esik. Pedig ha ez nem működik megfelelően, az egy sor problémához vezethet. A nyirokfolyadék tápanyagokkal és oxigénnel látja el a sejteket, és ha a keringésben zavar keletkezik, akkor a szervezetben felhalmozódnak a salakanyagok és más káros anyagok, mérgek.

A nyirokrendszer feladata

A nyirokrendszerre tekinthetünk úgy, mint testünk „szemétszállítójára”, hiszen a szövetek közötti folyadékot gyűjti össze és szűri meg. Épp ezért fontos szerepet játszik a méregtelenítésben. A nyirokfolyadékot nyirokcsomók szűrik meg, és ezeken keresztül jut be a véráramba.

A nyirok áramlását az izmok, az ízületek és a bőr mozgása biztosítja. Ugyanis minden egyes mozdulat együtt jár azzal, hogy a bőr megfeszül, és az izmok összehúzódnak. Ez nyomást gyakorol a nyirokerekre, melynek köszönhetően a bennük levő folyadék mondhatni „kipréselődik” a szövetekből. A nyirok csak egy irányba folyik, mert a nyirokerekben apró billentyűk vannak, amelyek megakadályozzák a nyirok visszafelé áramlását.

Épp ezért ahhoz, hogy a nyirokrendszer képes legyen ellátni a feladatát, fontos a sok testmozgás. A nyirokfolyadék legfőbb áramoltatója az izompumpa. Ezért aktív mozgás nélkül nem lesz jó a nyirokáramlás!

Időnként a testmozgás mellett szükség van a nyirokrendszer támogatására is, mert  az aktívan részt vesz a méregtelenítésben, márpedig napjainkban rengeteg méreganyaggal terheljünk meg a szervezetünket.

A nyirokcsomók szerepe

A nyirokcsomók elszórtan, a nyirokerek mentén helyezkednek el, számuk 500-600 körül van. Csoportokban találhatóak meg a nyak, a hónalj, a has és az ágyék területén. A nyirokcsomók általában borsószem nagyságúak, de fertőzések, betegségek esetén akár üveggolyó méretűre vagy még nagyobbra is megnőhetnek.

A nyirokrendszerről és a nyirokcsomókról a Kulcs az immunrendszerhez című könyvben olvashatsz részletesen!

A méregtelenítés folyamata

Amikor káros, mérgező anyagok jutnak be a szervezetbe a bőrön, orron vagy szájon át, a szervezet megakadályozza a test teljes elszennyeződését azáltal, hogy ezeket a káros anyagokat zsírral vagy vízzel veszi körül, és a test különböző területein tárolja azokat. Ez megterheli a szervezet saját méregtelenítő rendszerét (a májat, a beleket, a vesét, a tüdőt, a bőrt, a vér- és nyirokrendszert).

Hogyan őrizheted meg a nyirokrendszered egészségét?

A nyirokpangást elsősorban a túl kevés mozgás, a helytelen – sok cukrot és gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmazó – étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás és a túlsúly idézi elő. Tehát ezeken is változtatnunk kell a tartós egészségünk érdekében.

Ahhoz, hogy a nyirokrendszered jól működjön, a fentieken kívül érdemes még egy nagyon hatékony készítménnyel is a segítségére sietni.

Miben segít a Lympid gyógynövény-komplex?

A Lympid kapszula egy nyirok- és vértisztító gyógynövényes készítmény, ami segít kivezetni a felesleges folyadékot, kiszűrni a salakanyagokat, sejttörmelékeket, kórokozókat, illetve elpusztítja a nyiroknedvben lévő vírusokat és baktériumokat is.

Ez a készítmény javítja a nyirokkeringést, ezáltal csökkennek az olyan kellemetlen tünetek, mint a gyakori vizesedés (ödéma), és elhalványulhat a narancsbőr is. A nyiroknedv megtisztulása segíti az egész szervezet megfelelő működését.

Minderről a Lympid 13 gyógynövényből álló gyógynövény-komplex gondoskodik, ami olyan méregtelenítő gyógynövények értékes hatóanyagait tartalmazza, mint az ázsiai gázló, a kínai csüdfű, a bíbor kasvirág, az indiai bazsalikom vagy az indiai tömjénfa.

kattints a képre!

A Lympid gyógynövény-komplex a nyirokrendszer és a vér megtisztításával:

  • csökkenti a nyiroködémát, a nyirokcsomó duzzanatot,
  • megszüntetheti a végtag merevséget, szövetduzzanatot, fájdalmat,
  • mérsékli a fibromialgia panaszait, az egész testre kiterjedő fájdalmat, nyomásérzékenységet,
  • megállíthatja a makacs súlygyarapodást,
  • mérsékli a krónikus gyulladásos folyamatokat,
  • csökkentheti az ismétlődő fertőzések esélyét.

Miért válaszd a Lympid terméket?

A Lympid termékben 13 gyógynövény speciális módon összeválogatott gyógynövény-komplexe van, amely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.

Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el. Ezen elv alkalmazásával egy teljesen új hatékonyságot érünk el, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények összessége.

A Lympid egy 100% természetes készítmény, ezért:

  • nincsenek mellékhatásai,
  • nem okoz hozzászokást,
  • folyamatosan szedhető,
  • kapszulás kiszerelése miatt használata egyszerű.

Ajánlott adagolás

Napi 2 kapszula, lehetőség szerint a reggeli vagy a délelőtti órákban.

FONTOS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szed egy időben, úgy azok bevétele között nem kell szünetet tartani.


Kattints a képre!

Tedd teljessé a méregtelenítést!

Ha egy átfogó megújulásra vágysz, tudnod kell, hogy a helyes méregtelenítés első lépése mindig a bélrendszer megtisztításával kezdődik, hiszen első körben a mérgek „kivezető útját”, vagyis a bélrendszert kell kitisztítani, hogy utána a szervezetben felgyülemlett salak- és káros anyagok könnyebben tudjanak távozni.

A Full Body Detox – belső nagytakarítás kúra használatával most a legfontosabb méregtelenítő szerveidet: a májad, nyirokrendszered és a véred is segíted.

A Full Body Detox – belső nagytakarítás kúra úgy lett összeállítva, hogy lépésről-lépésre, a helyes sorrendet betartva, alaposan tisztítsa meg a szervezeted az évek alatt lerakódott salakanyagoktól és mérgektől.


Kattints a képre!

A termékismertető forrása: Myrobalan Lympid termékleírás

Figyelem! Az ebben a cikkben ajánlott Lympid gyógynövény-komplex, illetve a „Full Body Detox” kúra termékei nem gyógyszerek, így nem helyettesítik a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek