fbpx
8.4 C
Budapest
2024. április 20. szombat

Testszerviz

Webáruház

Szereted a jegesteát? Akkor ezt ne hagyd ki!

Az ICE TEA Microdrink üdítőkockák könnyedén elférnek bármilyen zsebben, és csak egy kis vízre van szükséged ahhoz, hogy bármikor élvezhesd az igazi jegestea ízét. Ráadásul ezek a kockák hozzáadott cukor nélkül készülnek.

- Hirdetés -

A megfelelő folyadékbevitel rendkívül fontos a nyári hónapokban. Nemcsak a melegben, hanem még a száraz, légkondicionált helyiségekben is könnyen felborulhat a test vízháztartása, aminek azonnali tünetei lehetnek, mint például fáradtság, gyengeség, fejfájás, koncentrációs nehézségek, ingerlékenység. Emellett a bőr ráncosodása, karikás szemek és repedezett ajkak is jelentkezhetnek. A vízfogyasztás népszerűsítése céljából a Waterdrop olyan alternatívát kínál, amely segít elkerülni a cukros üdítőitalokat, miközben könnyebbé teszi a megfelelő mennyiségű folyadék bevételét mindennap.

Mik azok az ICE TEA Microdrink kockák?

A Waterdrop® italkockák glutén- és laktózmentesek, ráadásul nem tartalmaznak hozzáadott cukrot vagy mesterséges ízfokozókat. Ezek a kis italkockák növényeket, gyümölcsöket és fűszereket tartalmaznak, amelyeket kiszárítanak, finomra őrölnek, majd kis kockákba tömörítenek. Csak adj hozzá 4-600 ml vizet ezekhez a kockákhoz, és néhány perc alatt már élvezheted is a frissítő italodat.

Az új Waterdrop® ICE TEA termékcsalád valódi teát tartalmaz a gyümölcsök és növények mellett. Az ICE TEA LEMON zöld teával, az ICE TEA PEACH fekete teával, az ICE TEA BLUEBERRY pedig fehér teával készül, így alacsony koffeintartalommal rendelkeznek. Míg az ICE TEA LEMON 1,4 mg koffeint tartalmaz, az ICE TEA PEACH 1,8 mg, és az ICE TEA BLUEBERRY 2,5-5 mg koffeint tartalmaz. Összehasonlításképp egy 200 ml csésze fekete tea legalább 40 mg koffeint tartalmaz. Az italkockák emellett C- és B3-vitaminokat is tartalmaznak.

Az ICE TEA Microdrinkekhez háromféle nyári hangulatú színátmenetes üvegkulacs is készült, könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható palackkal és rozsdamentes acélkupakkal, amellyel tökéletes kiegészítője lehet bármely nyári szettnek.

Vendeg Blog
Vendeg Bloghttp://www.testszerviz.hu
Vendég cikkek, írások, melyek az életmódváltás témakörében születtek, vagy ahhoz kapcsolódnak. Minden esetben a cikk végén a forrást linkelhető módon megjelenítjük.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek