fbpx
14.9 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

„A vállalkozói kedv és hozzáállás sohasem volt ilyen nagy, mint ma és holnap még nagyobb lesz.”

A WIPO (Szellemi Tulajdon Világszervezete) által kiadott  2021 Global Innovation Index jelentése szerint hazánk – egy helyet javítva – a 34. helyet foglalja el az innovációs ranglistán. A rengeteg tényezőt összegző anyagból kiderül, hogy a „Tudás és technológiai eredmények” részben vagyunk a legerősebbek. Az adásban szó lesz innovációról, tudásról, digitalizációról és üzletről – segítségemre pedig dr. Kristóf Péter, innovációs és digitalizációs szakértő lesz.

- Hirdetés -

Témáinkból:

 • Az innováció terén Európa lemaradt: ki vezeti az élmezőnyt?
 • A jövőben miért kerülnek bajba multik?
 • Moore-törvénye, Elon Musk és a Kodak csődje
 • Egyetemi képzések kontra pozícióra képző tréningek
 • A digitális transzformácios projektek kudarcának nem a technológia az oka
 • Mit tanulhat egy kkv (vagy akar egy multi is) a startupoktól?
 • 3 jótanács, ha nekiállnál digitalizálni a cégedet
 • Mi köze a startupoknak a tanuláshoz? És miért jó, ha tudsz róla?

Péter ajánlója

 • Singularity Group [szervezet, korábban Singularity University]
 • Salim Ismail: Exponential Organizations: Why new organizations are ten times better, faster, and cheaper than yours (and what to do about it) [könyv, Diversion Books, 2014]
 • Salim Ismail: Exponential Organizations: The Essential Guide to Building ExO’s [könyv, ExO Publisher, várható megjelenés: 2022. június]
 • Ray Kurzweil: A szingularitás küszöbén: Amikor az emberiség meghaladja a biológiát [könyv, Ad Astra, Budapest, 2013]

dr. Kristóf Péter

digitalizációs szakértő és innovációs coach, jelenleg a sebészeti képzés forradalmasításán dolgozó YourAnastomosis innovációs vezetője, a Pécsi Tudományegyetem informatikai és innovációs igazgatója, valamint több szakmai szervezet elnökségi tagja

15 éves, nemzetközi tapasztalattal rendelkezik digitális transzformációs és innovációs projektek megvalósítása terén.

A vállalati megújulással foglalkozó, globális OpenExO közösség egyik alapító tagja, az exponenciális technológiák és új üzleti modellek lelkes szószólója. Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen, a Gábor Dénes Főiskolán, a Jönköping International Business School-on és a hageni FernUniversität-en végezte, innovációs szakértői és vezetői végzettségeit a Harvard Business School-on és az Insead-on szerezte, doktori fokozatát pedig a Budapesti Corvinus Egyetemen kapta meg.

https://www.linkedin.com/in/peterkristofhu/

https://frazir.com/

Digitális bennfentes podcast

Tematikus beszélgetések, interjúk, amelyek megmutatják a magyar vállalkozóknak (és vezetőknek) a digitális átalakulást mozgató és a vállalkozások életét befolyásoló technológiákat, eseményeket. Elemzések, betekintések és történetek adat-tudományról, üzleti intelligenciáról és sok másról. Mindezekről közérthetően, üzleti szemmel.

https://www.digitalisbennfentes.hu

Hallgasd kedvenc lejátszódón!

Hogyan támogathatod a műsort?

Legyél a patronálónk és hozzáférhetsz extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/digitalisbennfentes

#digitalisbennfentes #digitalisbennfentespodcast #bogyopeter #digitalisatalakulas #kkv #magyarkkv #podcast #magyarpodcast #podcastmagyarul #üzletipodcast #digitalistranszformacio

Bogyó Péter

a Digitális bennfentes házigazdája, digitalizációs szakértő, digitális műsorok alkotója

„Szeretek olyan emberekkel dolgozni, akik jobbá szeretnék tenni a világ legalább egy kis szeletét. Hogy jobb termékük, jobb szolgáltatásuk legyen; jobban bánjanak az ügyfeleikkel és igazán törődjenek a munkatársaikkal.

Lehet néha túl komplexnek tűnik a gondolkodásom, viszont szeretek jól kidolgozott stratégiák és programok mentén dolgozni. Digitalizáció ide vagy oda, én még mindig szeretek whiteboardokon, flipchartokon rajzolni vagy post-itekkel teleragasztani a falat, hogy jól átlássunk egy projektet.

Szeretem körülvenni magam pörgős, kreatív emberekkel, akik nem csak a napi mókuskerékbe látnak, hanem vannak hosszútávú, grandiózus terveik. Olyanokkal, akik mernek nagyot álmodni.”

Kapcsolat: bogyo@bogyopeter.hu

További információk: www.bogyopeter.hu

Bogyó Péter
Bogyó Péterhttps://www.bogyopeter.hu
Digitalizációs szakértő, podcast és videós műsorok házigazdája A nagysikerű HR Aktuálok és HRTV műsorok után, most saját podcastjével, a Digitális bennfentes adásaival segít a vezetőknek és cégtulajdonosoknak felkelteni az érdeklődésüket és segíteni elindulni a digitális átalakulás útján.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek