fbpx
9.9 C
Budapest
2024. április 27. szombat

Testszerviz

Webáruház

Amikor a gyermek felvételire készül

A gyermeknevelés egyik leginkább stresszes időszaka az, amikor felvételire készülünk. Igen, vele együtt készülünk mi is. Egyre fiatalabb korban írnak már felvételiket srácaink és ilyenkor nagy az izgalom. De hogyan is lehet ezen úrrá lenni?

- Hirdetés -

A Kisiskola.hu pont erre született meg. Nézzük, hogyan segít!

Nem tudunk elég sokat foglalkozni a gyerekek egészségével és megfelelő fejlődésével. Igencsak szorosan ide kapcsolódik-ha nem összefügg- a kölykök lelki egyensúlya, az iskolai sikerek és az egészség. Na, hát adok nektek egy kis pluszt, mivel könnyíthetitek meg a gyerek és saját életed a tanulás területén, ugye ez igen lényeges dolog szerinted is?-mert a Testszerviz csapata ezzel is foglalkozik!

Mi ez?

Kisiskola.hu gárdája zseniális szoftvert rakott össze-még én is kipróbáltam-, a lényege az alsós gyerekek számára a játék, a játék , a játék. Felsősök számára pedig a lépésről lépésre haladó felvételire való felkészülés nyomtatható feladatokkal és szájbarágós videós magyarázatokkal. Saját tapasztalat: Sok gyerek unja az órákat, hisz valahol a tanító mondandója elején már elvesztette a fonalat, és puff onnantól már semmit nem ért. Plusz lehetséges, hogy az elmúlt időszakban kimaradt egy két anyagrész.

A Kisiskola.hu egy havi előfizetéssel elérhető online oktató rendszer. A rendszert az általános iskolai Nemzeti Alaptantervre és az eddig megírt felvételikre alapozva saját anyagokkal alkották meg több hazai tanár bevonásával.


KIKNEK SEGÍT?

A középiskolába készülő gyerekeknek szisztematikus gyakorlási lehetőséget biztosítanak. Mindezt 160 feladattal, 17 típusra bontva, és az összes feladathoz egy-egy videós levezetéssel tudják elérni. Ezzel a rendszerrel roppant könnyűvé válik a felkészülés.

A szülő kinyomtatja az adott típusba tartozó feladatot és odaadja a gyermekének azzal a felkiáltással, hogy

OLD MEG ŐKET, DE NE AGGÓDJ HA NEM TUDOD MEGOLDANI! HAGYD OTT, MERT MAJD A VIDÓS MAGYARÁZATBÓL MINDENT MEGÉRTESZ!

Ezzel a gyerekek nem aggódnak többé, nem kell feleslegesen görnyedni a feladatok felett. Ezt magam sem hittem, hogy lehetséges ennyire egyszerűen felkészülni erre a komoly megmérettetésre. Megnéztem, profi, összeszedett, érthető és ez a legfontosabb, a gyerekek számára.

Alsósoknak is segít: 1-4. osztályigmatematikában, környezetismeretben és nyelvtanban

A szoftvert számítógépen, táblagépen, mobiltelefonon tudja használni a gyerek. több száz játékos feladaton keresztül. A Kisiskolát a gyerekek imádják, mert olyan, mintha játszanának, így egyszerűen megszeretik a tanulást.

Nézzétek meg, de mindenek előtt egy anyuka véleményét olvassátok:

„Szeretnék visszajelezni, hogy nagyon meg vagyunk elégedve mind a feladatgyűjteménnyel, mind pedig a videótárral, óriási segítséget jelent a felkészülésnél. Olyannyira logikusak és szájbarágósak a magyarázatok, hogy egy hét után azt vettem észre, hogy a kisfiam elkezdett gondolkodni, egyre ügyesebb és ügyesebb, és ami a legfontosabb gyorsabb is lett. Köszönjük ezt a rendkívüli lehetőséget, így már van értelme az itthoni gyakorlásnak!
Még annyit szeretnék a feladatokat magyarázó kolléga munkájához megjegyezni, hogy hihetetlen érthetően, egyáltalán nem túlbonyolítva magyarázza el a feladatokat. A gyereknek sikerélményt ad ezáltal, hiszen megérti az egyébként sajnos az iskolákban nem érthetően közvetített feladatmegoldásokat. Sajnos több matekszakos kolléga azt hiszi, hogy attól még, hogy ő érti a matematikát, át is tudja adni a gyerekeknek, és ha ez nem sikerül teljes mértékben, akkor biztosan a gyerekben van a hiba. A videóban hallható kolléga ért a gyerekekhez, ez nem is vitás, gyerekfejjel gondolkodik, így már érthető a matek. A mi példánk erre rácáfolt, kisfiam érti a matekot, és tegnap már ő kérte, hogy üljünk le tanulni, mert élvezi a matekozást.

Hihetetlen volt ezt hallani, hiszen eddig a matek mumus volt itthon!

Még annyi mindent írnék, de nem szeretnék felesleges sorokat.

Még egyszer köszönjük szépen, munkájukhoz sok sikert kívánok!”

B. Zs. édesanya

Szerző kisiskola.hu

Vendeg Blog
Vendeg Bloghttp://www.testszerviz.hu
Vendég cikkek, írások, melyek az életmódváltás témakörében születtek, vagy ahhoz kapcsolódnak. Minden esetben a cikk végén a forrást linkelhető módon megjelenítjük.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek