fbpx
16.1 C
Budapest
2024. március 28. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Nagylemez program díjazottja lett a PETER’S PAN zenekar

Első alkalommal 2021 decemberében hirdette meg a Petőfi Kulturális Ügynökség a Nagylemez programját, amely zenekarok és zenei projektek hangfelvételeinek készítésére adott lehetőséget a szakma elismert producereinek közreműködésével. A több száz kiváló pályázóból a húsz, nagylemezre kiválasztott díjazott mellett 12 különdíjat is kiosztottak.

- Hirdetés -

A PETER’S PAN zenekar mellet a Nagylemez program lemeznyertesei lettek: Beneath my Skin, Blansch, The Blind Siberian, Colmena, Csinszka, Ex Anima, Katona Petra, Kolibri, Konkoi, Mirror, Mocskonyi Dörgő, Musspell, Nági + Betti, Napfonat, Ötödik évszak, SnailGardN, Tape Delay/Zolo, toldyuuso, Towpe, Your Last Steps.

A különdíjasok egy három dalból álló EP felvételét nyerték: Auraleak, Brøk, Cairo , Stone, Flanger Kids, Havanna BP, Kornis Anna, Mink, perpétum, Savbúvár, Sheila, Tóth Roland és a The Blind Siberian.

Az ÉLETMÓDVÁLTÁS MAGAZIN gratulál a nyerteseknek és külön öröm, hogy segíthettük a PETER’S PAN a zenekar január 7-ei dal és klipp-premierjét, amikor a Szófogadó című dal jelent meg. Várjuk a nagylemezüket!

A Szófogadó című szám klippjét itt tudod megtekinteni a képre kattintva.
Bogyó Péter
Bogyó Péterhttps://www.bogyopeter.hu
Digitalizációs szakértő, podcast és videós műsorok házigazdája A nagysikerű HR Aktuálok és HRTV műsorok után, most saját podcastjével, a Digitális bennfentes adásaival segít a vezetőknek és cégtulajdonosoknak felkelteni az érdeklődésüket és segíteni elindulni a digitális átalakulás útján.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek