fbpx
9.9 C
Budapest
2024. április 27. szombat

Testszerviz

Webáruház

”Sok KKV azt hiszi, hogy ez csak a nagyok játszótere”

A Digitális bennfentes podcast tovább robog, a harmadik adásban a tudományt hívtuk segítségül – sok valódi, magyar példával illusztrálva – hogy milyen érdekes és hasznos információt tud nyújtani a dilgitalizáció egy kisvállalat számára is. Beszélgetőtáram Molontay Roland alkalmazott matematikus.

- Hirdetés -

Molontay Roland
alkalmazott matematikus | hálózatkutató | adattudós | az MTA-BME Sztochasztika Kutatócsoport munkatársa, a Human and Social Data Science Lab vezető kutatója | a BME Sztochasztika Tanszék, a BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék és az Aquincum Institute of Technology oktatója

Molontay Roland több mint 30 tudományos közlemény szerzője, neves nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, munkáját számos szakmai díjjal jutalmazták az elmúlt években. Kiterjedt témavezetői és oktatásszervezési tevékenységéért és magas színvonalú oktatói munkájáért a BME Sztochasztika Tanszék Innovációs Díjjal tüntette ki. Hallgatók javaslata alapján a BME Természettudományi Kar Tanácsa a Kar Kiváló Oktatója kitüntetéssel jutalmazta. Sikeres tehetséggondozói és TDK témavezetői munkásságáért a Pro Progressio TDK Oktatói Különdíjat is kiérdemelte. Elnyerte az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját, majd a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjat. Társszerzőkkel közösen fejlesztett anomáliadetektáló eljárásukért a Pro Progressio Alapítvány Innovációs Díjával jutalmazták. Magas színvonalú alkalmazott matematikai kutatásainak elismeréseként a Bolyai János Matematikai Társulat Farkas Gyula Emlékdíjában részesült.


Hallgassátok meg, töltsétek le, osszátok meg és ne kíméljetek, írjátok meg milyen volt, hadd csináljak még jobbat!

Bogyó Péter
Bogyó Péterhttps://www.bogyopeter.hu
Digitalizációs szakértő, podcast és videós műsorok házigazdája A nagysikerű HR Aktuálok és HRTV műsorok után, most saját podcastjével, a Digitális bennfentes adásaival segít a vezetőknek és cégtulajdonosoknak felkelteni az érdeklődésüket és segíteni elindulni a digitális átalakulás útján.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek