fbpx
2.8 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Te jó isteeeeeen! Nem fáj…

Most mondhatnánk, hogy minden fejben dől el. Ez bizony igaz is lehet! Ugyanakkor, ha valami elromlott mechanikailag a testben (pl porckopás), azt nem lehet egyszerűen fejben rendbe hozni. Az, hogy rendbe akarod-e hozni, az persze fejben kell, hogy eldőljön. Erikának is fejben dőlt el és azonnal a tettek mezejére lépett!

- Hirdetés -

„Elmúltam 51 éves – kaptam a fejemhez, amikor Péter, hol máshol, mint kedvenc kávézónkban rákérdezett a koromra.

Mindenkit megnyugtatok, nem udvariatlanságból tette! Csupán azért, mert egy multivitaminra hívta fel a figyelmemet, amit nemre és korcsoportra osztottak szét. Hát nagyon halkan és szomorúan súgtam oda, hogy bizony a női ötvenes célcsoportba tartozom.

Egy eszpresszó és egy giallo-rosso elfogyasztása alatt, amit megtudhattam a “cuccról”, azt megtudtam. Hogy folyékony, mert így könnyebben felszívódik és hogy a korosztályomba tartozó nőknek fejlesztették, aszerint, hogy mire van szüksége a szervezetnek. 

– Szóval folyékony? – kérdeztem.

– Az. – válaszolta Péter.

És bevallom, akkor ez fogott meg leginkább. Mert minden komplex vitamin szedésem a kabátgombnyi tabletták lenyelésénél dőlt dugába. Itt “kezet is ráztunk” egy adag megrendelésére. Nem voltak kétségeim a minőséget illetően, hiszen a kollagén-halolaj és társai a mai napig életem része lettek, és a van futás térdfájdalom nélkül címen olvashattátok (azt hiszem, ez a cím, de ahogy ezt, úgy a fájdalmaimat is elfelejtettem), hogy szinte azonnal a javulás útjára léptem, és ezt szó szerint kell érteni.

Aznap délután Péter egy csini kis flaskával a hóna alatt megállt az ajtómban és nagy vonalakban elmondta a tudnivalókat. Ki is nyitottuk és az azonnal megcsapó, erőteljes B-vitamin szag a nők legnagyobb mumusát tárta elém, ami kérdés formájában ki is buggyant a számon:

– Nem fogok ettől hízni? – nyafogtam. 

– Nem, szívem – hangzott a megnyugtató válasz. – Ebben olyan arányban vannak a vitaminok és az ásványi anyagok, hogy biztosan nem fogsz hízni.

– Na, akkor egészségünkre!, és felhörpintettem a kis mérőpohárba kiöntött napi adagot. Nagyon finom! Meginnám az egészet legszívesebben – mondtam.

Az elkövetkezendő napok reggeli rutinjába kötelezően beépítettem a kupica vitamint is.

És hogy hogyan hat?

Eddig sem voltam a tétlen, egész hétvégén lustálkodós ember. Két kutyám van, kötelességemnek tartom, hogy naponta kétszer, de egyszer legalább 1,5 – 2 órát az erdőben sétáljak velük.

Ez már jól megy, nem fáj a térdem. Egy hét vitamin szedése után az átlag tempómon jócskán emelni tudtam, amit tartok is.

Fáradhatatlan vagyok, újra olyan tempóval vetem bele magam munkába, sportba, bármibe, mint a harmincas éveim elején.

A híresen jó memóriám a családom körében hírhedten jó lett.

És hogy híztam-e?

Akik nem kedvelnek ne is olvassák tovább, mert sokkal kevesebbet eszem, a negyedévente rám törő gyorséttermi addiktív falási roham kielégítése felénél eltoltam a tálcát, hogy bizony elég volt.

Mondhatjátok, hogy ezt csak bedumálom magamnak.

Annál jobb! Hiszen úgyis minden fejben dől el!”

Erika

Folyékony vitaminok, kollagének, ásványi anyag komplexek minden korosztálynak, minden problémára! Ha Erikának működött, neked is fog!

Vendeg Blog
Vendeg Bloghttp://www.testszerviz.hu
Vendég cikkek, írások, melyek az életmódváltás témakörében születtek, vagy ahhoz kapcsolódnak. Minden esetben a cikk végén a forrást linkelhető módon megjelenítjük.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek