fbpx
9.9 C
Budapest
2024. április 27. szombat

Testszerviz

Webáruház

A hormonrendszert már gyermekkorban fel lehet borítani!

Mennyire figyelsz oda a gyermeked étkezésére? A gyors-étkezdék az emésztőrendszer gyilkosai! Ha hisztizik az édességért jobb engedni, csak ne sírjon? A táplálkozás egysíkú? Rántott hús, sültkrumpli, ketchup?

Egy amerikai kutatás eredménye szerint a stresszes életmódot folytató gyerekek között sokkal többen fogyasztanak rendszeresen gyors-ételeket.

- Hirdetés -

Az ő figyelmük szétszórt, nyugtalanok, iskolai eredményeik pedig gyengébbek.
A gyors-ételek meggátolják a telítődés érzékelését, a szervezet alacsony hatásfokon tudja hasznosítani az amúgy is kétes tartalmú ételeket. 
Az ilyen ételek tele vannak ÍZFOKOZÓKKAL, ÁLLOMÁNYJAVÍTÓKKAL, és egyéb mesterséges anyagokkal!

Ezzel szemben a megterített asztalnál elköltött ebéd ritmust és harmóniát ad az életnek, jó energiát a testnek, és megelégedettséget a léleknek.

Egy amerikai iskolában 1 éven keresztül csak E-szám mentes élelmiszereket adtak a gyerekeknek a menzán és a büfében.

A kísérlet végén a jegyek 20 százalékkal javultak, a felzárkóztatóra járók száma 60 százalékkal csökkent, és a gyerekek IQ-ja átlagosan 8 százalékot nőtt.
Ez óriási ugrás, mert az IQ-t (intelligencia hányados)a korcsoporthoz viszonyítva számolják, így értéke nem nő az életkorral!

Ha szeretnél példát mutatni és a családodat az egészséges életmódra tanítani megteheted a segítségünkkel.

A jó példa ragadós, gyermeked követ téged, mint tapasztaltuk ezt több száz ügyfelünk gyermekeinél, anyukáknál, apukáknál!

ITT TUDSZ JELENTKEZNI EGY INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Ha fontos, hogy gyermeked jól táplált, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, tápanyagokkal jól el legyen látva, válogass kedvedre a Vitalissimo Egészség Webáruházban!

Számos gyermekvitamin, édesség, egészséges kenyér helyettesítő, lisztek, tészták, egyéb élelmiszerek, melyeket gyermeked is szívesen fogyaszt majd!

Belépés a webáruházba a képre kattintva!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek