fbpx
11.2 C
Budapest
2024. április 18. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Curaprox a fogkefék Ferrarija – milyen is egy jó fogkefe?

A fogkefékkel kapcsolatosan számos tévhit él. Először is az, hogy elég csak évente cserélni őket. Aztán azt is hallani, hogy minél erősebb szálú a fogkefe, annál jobban sikál, tisztít. Mintha valami súrolókefével hasonlítanák össze, ami a rozsdát jól lekaparja.

- Hirdetés -

Ezek a tévedések oda vezetnek, hogy Magyarországon átlagosan 1/2 fogkefét vásárolunk. Ha te például évente 2-őt, akkor a szomszédaid egyet sem.

A jó fogkefe az, amelyik a legszorosabb fogközök közé is be tud hatolni, és az ott lévő ételmaradékot, lerakódásokat el tudja távolítani. A lágy, sok nagyon vékony szálból álló fogkefék hatékonysága annál nagyobb, minél több szálat tartalmaznak.

A kemény és vastag szálú fogkefék a felszínt suvickolják, a fogzománcot csiszolják, így több kért okozhatnak, mint hasznot.

Most bemutatjuk a fogkefék Ferrariját, melyek a világon méltán a legkedveltebbek!

CURAPROX 5460 ULTRA SOFT FOGKEFE5460 sörte egy fejen!

Az íny szereti ezt a fogkefét, köszönhetően a 5460 CUREN® szálnak. A CS 5460 ultra soft fogkefe összehasonlíthatatlan puhaságot és hatékonyságot kínál, ezért is olyan népszerű az egész világon. A fejen 5460 db 0,1 mm átmérőjű CUREN® szál sorakozik.

  • 5460 db ultrafinom, sűrű csomózású CUREN szállal ez a fogkefe gyengéden, mégis rendkívül hatékonyan távolítja el a lepedéket.
  • Az ultrafinom szálak puhaságuknak köszönhetően alaposan tisztítják az ínyszélt és a fogfelszíneket anélkül, hogy felsértenék az ínyt.
  • A vékony szálak a legszorosabb fogak közé is behatolnak, így a fog teljes felszínét tisztítják 

A fogápolás nem egy „ha kedvem van” végzendő tevékenység. A fogak megóvásának legfontosabb eleme. Mégis sokan nem tudják, hogy hogyan is kell ezt jól csinálni.

Az alábbi online tanfolyam mindent megmutat.

Dr Nyárádi Imola fogorvos azért készítette, hogy a fogaid sokáig egészségesen a szádban legyenek!

Fogápoláshoz minden a Vitalissimo Egészség Webáruházban

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek