fbpx
8.3 C
Budapest
2024. április 24. szerda

Testszerviz

Webáruház

ÉLETMÓDVÁLTÁS FÉLELMEK NÉLKÜL

Rengetegen próbáltak meg már életmódot váltatni. Ezer féle trükk, megoldás, ötlet kínálkozik azoknak, akik szeretnének egészségesebben élni. Sokszor az első pár nap után kudarcba fullad az igyekezet. Hányszor hallottam már, hogy nekem ez nem megy, ez volt az utolsó próbálkozás, nem akarok többet csalódni. Igazuk van, ha feladják?

- Hirdetés -

Életmódot váltani „önerőből” bizony nem könnyű! 

Ez az út – különösen, ha az ember magára van utalva -, tele van buktatókkal, megtévesztő útirányjelző táblákkal, félrevezető „jóakarókkal”, hullámvölgyekkel. Egy céltudatos, kitartó, jól tájékozott embernek sem biztos, hogy könnyű rajta végigmenni, célba érni.

Amikor valaki ezt mind feltérképezi, gyakran a félelmeire hallgatva inkább eláll attól a szándékától, hogy egyáltalán rálépjen erre az útra.

Az is előfordul, hogy az emberek felépítik magukban a különféle félelmeiket, amelyek előítéletekből, fenntartásokból, megalapozatlan hírforrásokból táplálkozó gondolatként bennük vannak. Ezek a félelem-falak aztán „sikeresen” távol is tartják őket attól, hogy elinduljanak a megoldás irányába és célt érjenek.

Te is tudod, hogy szükséged lenne változtatnod az életmódodon, de valami még visszatart ettől? Neked is vannak félelmeid?

FÉLSZ A KUDARCTÓL?

Volt már jó pár sikertelen próbálkozásod, s ezekből kiindulva úgy gondolod, Neked úgysem sikerülhet?

FÉLSZ A LEMONDÁSOKTÓL?

Úgy érzed, nem vagy képes lemondani bizonyos dolgokról: ételekről, amiket szeretsz vagy szokásokról, amik beégett részei az életednek?

FÉLSZ A NEHÉZSÉGEKTŐL?

Tartasz tőle, hogy majd nehézségek adódnak, s hogy ebben nem fogsz tudni helytállni és felül-emelkedni?

BIZONYTALAN VAGY A SAJÁT KÉPESSÉGEIDBEN?

Nem érzed elég erősnek, bátornak és kitartónak magadat ahhoz, hogy ha adódnak akadályok ezen az úton, akkor leküzdd azokat?

Lehet, hogy Téged más jellegű félelmek tartanak vissza? Más falaid vannak, amik elválasztanak a saját sikereidtől?

NE FÉLJ!

Most rajtad a sor! Nulladik lépésként gyere el egy ingyenes konzultációs beszélgetésre, ahol minden részletet megbeszélünk.


S hogy miért éri meg eljönnöd egy ingyenes konzultációs beszélgetésre?

1, Mert – ahogy a kifejezés is sugallja – INGYENES :),

2, KÖTELEZETTSÉG-MENTES,

3, választ kaphatsz a kérdéseidre,

4, eloszlathatod a félelmeidet és objektív ismeretek alapján dönthetsz!

GYERE, MÁR VÁRUNK!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek