fbpx
6.4 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

ÉLETMÓDVÁLTÁS FELSŐ FOKON – MIÉRT NE SIKERÜLNE NEKED IS? 5. rész

Peti sikerének titka a tudatlansága és a mérhetetlen önbizalma

- Hirdetés -

Ül szembe velem Dr TúlSúlyos Ödön és azt mondja. Na ne már, hogy maga tud nekem valami újat mondani a testről. Én orvos vagyok, ezt tanultam, mindent tudok.

Igaza van doktor úr, ön nálam ezerszer, tízezerszer többet tud. Csak mi van azzal a 40 kiló túlsúllyal?

Hirtelen rám néz, felcsillan valami benne és azt mondja: Na látja ebben igaza van. Ha mindent tudnék, akkor nem így néznék ki. És ügyfelünk lett.

Tudatlan vagyok hozzá képest. Ugyanakkor megcsináltam valamit, amit azóta 3500-an szintén. Az önbizalmam mérhetetlen, megingathatatlan, én nem beszélek arról, amit csináltam, én csináltatom veled, az ügyfelekkel azt, ami működik.

És működik!!!

A legnagyobb gát az életben a mindent tudok hozzáállás. Nekem már nem lehet újat mondani, én már mindent megtanultam.

Ez egy óriási hiba. Ha mindent  tudnál egy adott témában, akkor teljesen kontrollálnád azt a területet. Ha mindent tudnál a saját testedről, akkor remek formában lennél, sokáig és egészségesen élnél.

Még az is jobb, ha némileg tudatlan vagy, de képes vagy megfigyelni dolgokat, rájönni összefüggésekre, az ok-okozat viszonyára.

Nem kell feltétlenül tudnod, hogy hogyan reagál a test pl a gluténra, elég, ha megfigyelted mi a különbség akkor, ha eszed, és ha nem. Az már csak a megfigyelés visszaigazolása, ha meg is tanulod és tudod.

2021-ben remek formában

Szóval első lépés a megfigyelés, következtetések levonása.

Aztán nincs más hátra, mint csinálni! Fejben dől el, és a cselekvéssel folytatódik!

Ma, 72 kilósan, remek formában, bízva a hosszú és egészséges életben írtam le ezt a történetet. Tudom, hogy neked is sikerülni fog! Bízz magadban, bízz a testedben és bízz a Testszervizben!

Ha kedvet kaptál és némi motivációt, akkor gyere és segítünk!

Kattints ide az első lépésért!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek