fbpx
7 C
Budapest
2024. április 24. szerda

Testszerviz

Webáruház

ÉLETMÓDVÁLTÁS FELSŐ FOKON – MIÉRT NE SIKERÜLNE NEKED IS? 2. rész

Fogyókúrák minden mennyiségben

- Hirdetés -

Az első természetes gondolatom az volt, hogy azért vannak problémáim fizikailag, mert kövér vagyok, sok a felesleges súly. Aztán arra gondoltam, hogy a túlsúlytól való megszabadulás majd mindent rendbe hoz. Csak le kell fogyni és kész. Jobban leszek. Tehát az ok a TÚLSÚLY.

Így egyszerű volt a képlet, meg kell keresni a leghitelesebb, eredményes fogyókúrát, pikk-pakk ledobok vele vagy 30 kilót és minden rendben lesz. Irány az internet! Na ez az igazi Kánaán. Legalább 100 féle fantasztikumot találtam. 10 nap alatt 10 kiló, 1 hónap alatt kockás has, szedd be ezt és nem leszel éhes, és ha nem eszel, akkor fogyni fogsz. Vércsoport diéta, 90 napos szétválasztó, Atkins, aztán „Igyál káposztalevest!”, egyél fehérjét, ne egyél fehérjét, „hajrá Up date”, „hajrá Paleo”, „Csak gyümölcs reggelire!” Vegán, gyomorgyűrű és biztosan te is tudod folytatni…

Ezek mind azt hirdetik, hogy bárkinek jók és biztosan neked is segíteni fognak.

Az ember beleszédül a sok oldalba, adatba, fényképbe, ígéretbe, csodába. „Már 100 ügyfelünk bizonyítja, hogy ez jó lesz neked is.” „Forradalmi megoldások a gyors fogyás érdekében!”, „Amerika kedvenc diétája!”, „A sztárok is így fogynak!”

Ezt mind értem, de nekem melyik lenne jó? Én Burget Péter vagyok és nem találtam egyet sem, ami kifejezetten Burget Péternek szólt volna.

Aztán elmentem egy dietetikushoz… Na ezt inkább hagyjuk, nem másokról, hanem magamról akartam itt írni.

Aztán rábukkantam az egészéges táplálkozás elkötelezett hívére a Nestlére. NE-stlé! Még hogy a csokis golyó, a fahéjas müzli, a cukros kakaó-por, mint az egészség bástyái. Na Neeeee!

(És azt hiszik, hogy az egészséges táplálkozás az ő asztaluk, mert a tv-ben van pénzük reklámozni.)

Még mindig 2014-ban járunk

Szóval számtalan megoldás, lehet, hogy te is végig mentél ezen az úton és a keresgélés végén ott álltál tanácstalanul. És leginkább nem csináltál semmit.

Egy élet kevés arra, hogy kipróbáljam mindet. Hát akkor inkább egyiket sem!

Beleharaptam a pizzámba, leöblítettem egy adag kólával és arra gondoltam, hogy ezt a problémát soha nem tudom megoldani.

Aztán közvélemény kutatásba kezdtem. Hogy mi lett az eredménye? Na ezzel folytatom majd.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek