fbpx
7.9 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

ÉLETMÓDVÁLTÁS FELSŐ FOKON – MIÉRT NE SIKERÜLNE NEKED IS? 1. rész

Nem, ez valóban nem egy újabb fogyókúrás blog. Abból van rengeteg, ha olyat keresel, akkor nem jó helyen jársz. Itt tapasztalatokról, működő történetekről, megfigyelésekről, sikerekről, hasznos dolgokról olvashatsz. Ha valamit alkalmazol is ebből, akkor érezni fogd, magadon, hogy miről beszélek, illetve írok. Néhány részben megmutatom honnan hova jutottam és hogyan. Ez az út előtted is áll!

- Hirdetés -

Burget Péter vagyok, a Testszerviz alapítója. 53 éves (életem kb felénél járok), remek fizikai és mentális kondícióban. 72 kiló vagyok már 8 éve. Ja, előtte 106 voltam. Rendszeresen mozgok, pörgök a munkámban, örömmel élem az életet és azt szeretném, ha mindenki így lenne ezzel.

Honnan indultam? Maradjunk csak annál a pontnál, ahonnan elkezdtem az életemet megváltoztatni.

8 évvel ezelőtt fáradt, kövér, nehezen mozgó, rosszkedvű és céltalan ember voltam. Fájt a lábam, vállam, hátam, stresszes voltam nagyon, mindenhova autóval mentem, mert már a séta is nehezemre esett, emésztési problémák, alacsony energiaszint. Szóval olyan, mint sok más 46 éves. (Vagy még fiatalabb.)

2014 nyarán innen indultam

Egyik reggel úgy ébredtem, hogy ha ezen az úton haladok, akkor nekem hamarosan annyi.

No nem a földi pályafutásomnak lesz vége, csak egy beteg, öregnek kinéző, nyomorult emberré válok, aki aztán még így elhúzza egy darabig.

Teher leszek magam, a családom, a munkatársaim, az egészségügy, a társadalom, szóval mindenki számára. Ki akarná ezt? Ülni egy székben, kapkodni a levegőt, dönteni magamba a gyógyszereket, és azon izgulni, hogy mi jöhet még.

Ha azt hisszük, hogy nincs lejjebb, akkor nagyon tévedünk. Mindig van lejjebb!

Ezt elégeltem meg, és azon töprengtem egy hatalmas pizza mellett, egy nagy üveg kóla társaságában, hogy mit is kellene tennem. Hát ennyit az előzményekről. Hogy mi következett ezután? Azt a következő részben írom majd meg!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek