KELLEMES, NYÁRI EBÉD, VAGY VACSORA. SOK SALÁTÁVAL FOGYASSZUK EZT A CSIRKÉS FŐÉTELT!
Hozzávalók:
- 4 csirke felsőcomb
- 2 ek szárított paradicsom
- 1,5 fej hagyma (vörös és lila vegyesen)
- fél paprika
- házi disznózsír
- házi szalonna
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- kurkuma
Elkészítés:
A tepsit bekenem zsírral, belehelyezem a csirkecombokat, ráhalmozom a többi összetevőt egy kis vizet öntök rá és alufóliával lefedve kb 1-1,5 órán keresztül párolom 150 fokos sütőben. Ha megsült, akkor leszedem az alufóliát és még visszateszem, amíg szépen megpirul a teteje.
Jó étvágyat!
Köszönjük a receptet Turay Orsinak!
TOVÁBBI IMÁDNIVALÓ FŐÉTELEK ITT TALÁLHATÓAK!
LÉLEGZETELÁLLÍTÓ RECEPTEKRE VÁGYSZ?
LAPOZZ BELE VARÁZSLATOS ALAKFORMÁLÓ SZAKÁCSKÖNYVÜNKBE!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT
SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!