fbpx
10.7 C
Budapest
2024. április 19. péntek

Testszerviz

Webáruház

Lépcsőfokok a helyes életmódhoz

Az életmódváltás nem megy egyik pillanatról a másikra. Az utóbbi időkben megvizsgáltuk ügyfeleinknél, weboldal látogatóinknál, Facebook kedvelőinknél, hogy milyen fokozatok vannak és ki hol áll ezen a lépcsősoron. Te hol állsz?

- Hirdetés -

lépcső előtt azok állnak, akiknek még eszébe sem jutott az, hogy valamit változtatni kellene az életmódjukon. Ők a „jól van ez így” kategória. Még el sem jutottak addig, hogy fellépjenek az első lépcsőre. Ha ezt most olvasod, akkor ez biztosan nem te vagy. Gratulálok!

Az első lépcsőfokon azok vannak, akik tudják, hogy változtatni kellene, forgatják ezt a gondolatot a fejükben, néha belenéznek cikkekbe, írásokba, akár egy weboldalra is betévednek, de ezen túlmenően még semmi érdemlegeset nem csinálnak. Ők a „majd, ha megérik a helyzet” fokozatban vannak.

második fok az előzőnél erőteljesebb érdeklődés és szándék. Tudják, hogy változtatni kell, keresgélnek is megoldásokat, olvasnak, tanulnak valamennyit a témában, és olyan dolgokra hajlandók, ami nem megy túl a komfortzónájukon. Szeretik a jó recepteket, cikkeket, meg is fogadnak egyszerű tanácsokat. Ők az „azért csinálok valami” pontot érték el. Ez már egy jó pont. Minél többet nézegeted az életmódváltás témáját, minél több sikerrel találkozol, minél több apróságot csinálsz, annál inkább magával ragad ez a téma, egyre lelkesebb és elszántabb leszel. Lehet, hogy évek kérdése, de ez az érdeklődési szint elvisz az elhatározáshoz és életmódot fogsz váltani.

harmadik lépcsőn azok állnak, akik elkezdtek tervszerűen változtatni. keresik a megoldásokat, módszereket, olvasnak a témában könyveket, elkezdenek egy úton járni, akarnak változtatni. Ők a „megcsinálom én magam”. Még nem kérnek segítséget, próbálkoznak, csinálják. Eredményeket érnek el, míg tart a lelkesedésük, addig csinálják, ugyanakkor sokszor feladják, mert egyedül nem megy. Ők a „minden fejben dől el” típusok.

A negyedik lépcsőn azok vannak, akik rájöttek, hogy jó a segítség, személyre szabott életmódot kell kialakítani, módszeresen haladni, kis lépésekben, és azt elérni, hogy tartós legyen az életmódváltás. Jellemzően a vizsgált csoportokban ők a Testszerviz ügyfelei. „Elfogadom a segítséget” elvet vallják.

A legfelső fokon az ötödiken azok vannak, akik már komplett életmódot váltottak, elértek egy remek állapotot, és tudják, hogy képesek saját magukat szervizelni. Tudják hogyan működik a testük, tudják mi a jó és mi nem. Tudják mit kell tenni ahhoz, hogy kirobbanó formában legyenek. Ők a „tudatos és helyes életmódot élek” csoport tagjai.

Érdemes megnézned, hogy hol tartasz. Az biztos, hogy ha itt vagy, legalább az első lépcsőfokra már felléptél és ez remek. Az utad felfelé vezet, a lépcsőn járni kell.

Csak azt az ügyfelünket idézem, aki most végezte el a Testszerviz programot.  

„4 évig figyeltem a weboldalatokat. 4 év kellett, hogy rászánjam magam az életmódváltásra. Csak azt bánom, hogy 4 évet elvesztegettem. Ha 4 éve elég bátor vagyok, akkor ezt a remek állapotot 4 éve értem volna el! De a lényeg az, hogy itt vagyok, és megcsináltam!”

Lépj egy lépcsőfokot feljebb! Csak egyet! És célba érsz!

Semmi más teendőd nincs tehát, mint kitölteni az életminőség tesztet, és megtenni a következő lépést!

ITT TUDOD KITÖLTENI A TESZTET!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek