fbpx
6.2 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

Az életmódváltás buktatói 2.

Több száz embert kérdeztünk meg arról, hogy mik lehetnek szerintük az életmódváltás buktatói. Ezek a válaszok olyan emberektől jöttek, akik gondolkoznak az életmódváltáson, vagy már korábban tettek rá kísérletet.

- Hirdetés -

Sorozatunkkal válaszokat és segítséget adunk ahhoz, hogy azok, akik komolyan változtatni szeretnének, kapjanak helyes nézőpontokat, támogatást a célok elérésében.

Le kell mondanom dolgokról

Ez a második leggyakrabban említett buktató az életmódváltással kapcsolatosan. Ahhoz, hogy változtassunk az életünkön, bizony tennünk kell egyet s mást. Nem fog semmi sem változni, ha ugyanazt csináljuk, míg eddig. A változtatás, a lemondás persze nem egyik napról a másikra történik, nem boríthatjuk fel az életünket, nem dobálhatunk ki minden megszokott dolgot. Egy egészséges test képes megbírkózni szinte bármivel, amit megeszünk. Van, ami jó neki és táplálja, és van, ami gasztronómiai értelemben szükséges, egyszerűen finom.

Nem kell lemondani a szeretett dolgokról. Az első lépés az, hogy megnöveljük azon táplálékok arányát az étekzésünkben, amik a testnek jók. És közben mérsékeljük azokat (nem lemondunk!!!), amik finomak, szeretjük, de nem táplálják a testet. A pörkölt mellé együnk például egy kis salátát, és ne 3 szelet kenyeret, hanem első lépésként mondjuk egyet.

A napi péksüteményekből együnk egy darabbal kevesebbet, ugyanakkor igyunk reggel egy zöldturmixot.

Másik lehetőség, hogy bizonyos dolgokat helyettesítünk a táplálkozásban. Van már olyan kenyér liszt, ami nem tartalmaz glutént, a cukrot ki lehet váltani eritrittel, van már cukormentes sütemény, és egy sereg olyan dolog, ami adja az ízélményt, nem kell lemondani valamiről, ugyanakkor jobb a testnek.

Testszerviz Prémium Webáruház ebben a szellemben lett összerakva. Olyan dolgok, amiket szeretünk, amikről azt gondoljuk, hogy „le kellene mondanunk róla” ugyanakkor az emberi test számára jobban felhasználható változatban. Nem kell lemondani semmiről. Mérsékeld azt, ami nem jó, növeld meg azt, ami jó, és helyettesíts dolgokat!

Van ebben tapasztalatunk, 3500 ügyfelünk nem tévedhet! Segítünk!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek