fbpx
14.9 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

Az életmódváltás buktatói 1.

Több száz embert kérdeztünk meg arról, hogy mik lehetnek szerintük az életmódváltás buktatói. Ezek a válaszok olyan emberektől jöttek, akik gondolkoznak az életmódváltáson, vagy már korábban tettek rá kísérletet.

- Hirdetés -

Sorozatunkkal válaszokat és segítséget adunk ahhoz, hogy azok, akik komolyan változtatni szeretnének, kapjanak helyes nézőpontokat, támogatást a célok elérésében.

Kitartás – az első helyen a kitartást említették a megkérdezettek.

Lelkesen elkezdenek valamit, majd nem jönnek az eredmények, nehézségekbe ütköznek, vagy egyedül maradnak a célok felé vezető úton, így előbb, vagy utóbb feladják. Egy kis csábítás, egy rossz mondat, hogy pl. „ez sem fog sikerülni” is elég lehet a feladáshoz.

2300 sikeres ügyfelünk tapasztalata alapján állítjuk, hogy valakivel végig menni az úton sokkal könnyebb, mint egyedül. Jellemzően a nagy dolgokat (hegyek meghódítása, egy ház felépítése, egy feladat megoldása) sokkal könnyebb társakkal, mint egyedül. Meg lehet csinálni magányos farkasként, ugyanakkor csapatban, valakivel kézen fogva sokkal inkább megvalósítható.

Az életmódváltás is sokkal hatékonyabb, ha valaki bátorít, mellettünk áll, bíztat, helyes tanácsokkal lát el, és abban a pillanatban, ha elakadtunk, vagy csökken a kitartás, visszavezet bennünket a célunkhoz.

Ezért is nagyon sikeres a Testszerviz, mert alapvetően az a legnagyobb segítség ügyfeleinknek, hogy mellettük állunk, együtt haladunk velük az életmódváltás útján, konzultánsaink példát mutatnak és megértik az ügyfelek nehézségeit. Ha a kitartás a legnagyobb gondod, kérd konzultánsaink segítségét, töltsd ki az Életminőség tesztünket és segítünk!

Van benne tapasztalatunk, 3500 ügyfelünk nem tévedhet! Segítünk!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek