fbpx
5.1 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

5 tipp a nyárra

A nyár még hetekig aktuális, így ez a téma kiemelt figyelmet érdemel! 5 tipp, melyek segítenek abban, hogy elegáns és trendi legyél!

- Hirdetés -

Hordj a testalkatodnak megfelelő ruhát. Az egybe ruhák eléggé divatosak és kényelmesek tudnak lenni a mindennapokban. Elegánssá is tudod tenni egy cipővel vagy kiegészítőkkel.

Hátizsák most egy praktikus kiegészítő. Sok mindent lehet bele pakolni és arany vagy nem mindennapi színben szuper kiegészítő is lehet.

 Piros rózsaszínnel. A nyár legdivatosabb színkombinációja.


 Horgolt dolgok újra gondolva. Az idei nyár a horgolt ruhák szezonja, izgalmas, újszerű fénytörésben mutatja be a horgolt és nagy becsben tartott kézzel készített minták lehetőségeit.

 A neon színek most is hódítanak akár egy ruhában – akár felsőben egyaránt

Kiss Fruzsina
Kiss Fruzsinahttps://kissfruzsina.hu/
KISS FRUZSINA VAGYOK, STYLIST. Mindig is érdekelt a divatszakma már kiskorom óta, havonta megvettem a legfrissebb újságokat és minden hónapban olvassgattam őket. Elsőnek is divattervező szerettem volna lenni. Aztán megtaláltam a Werk Akadémiát 2015-ben és elmentem egy felvételire, hogy egyáltalán milyen is ez a suli vagy tényleg ez az a szakma, amivel nekem foglalkoznom kell. Egy rövid kis beszélgetést kellett folytatnom Réz Andrással és a feleségével, aztán pár napra rá kaptam egy e-mailt, hogy sikeresen felvettek az Akadémiára. Nagyon megörültem neki, és alig vártam az első órát. Egy évig tartott a képzés és rengeteg fajta óránk volt, és sok-sok tanár tanított minket, mindenféle helyről jöttek: a TV-ből, újságoktól és mindenki nagyon érdekes órákat tartott. Gyakorlatokra is mentünk és megtanultunk mindent amit előzőleg elméletben már átvettünk. Sok tippnek és trükknek lehettünk az elsajátítói. Most pedig neked segítek, hogy minél jobban személyre tudd szabni a ruhatáradat. Blog bejegyzésekkel készülök neked, amikben hasznos tanácsadókat fogsz tőlem olvasni.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek