fbpx
2.8 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Tibeti gyógyászat modern köntösben

Tibet ősi bölcsessége találkozott a magyar gyógynövény hagyományokkal és csoda született.

- Hirdetés -

Egy különleges fúziós termékcsaládot mutatunk be nektek. Már az ötlet, hogy a tibeti gyógynövény és ősi gyógykúltúrát ötvözzék a magyar gyógynövény hagyományokkal, teljesen újszerű, szokatlan és elképesztően eredményes.

A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésével az volt a cél, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsaládot hozzunk létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.

A termékek összeállítása az egymás hatását erősítő gyógynövények hatékony keverékén alapul. Az összetevők nagy száma ellenére, a készítmények egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így tudjuk kiküszöbölni a mellékhatás-effektust. 

FÚZIÓS ELV

A termékek összeállításánál úgynevezett fúziós elvet alkalmaztak. A lényege, hogy egyes, speciális gyógynövényeket, melyeket a tibeti vagy más hagyományos gyógyászati rendszer használ, keverjük olyan gyógynövényekkel, melyek a mi éghajlati övezetünkben előfordulnak. 

A MYROBALAN TERMÉKEK ALAPANYAGAI

A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb (közel 100 éves múltra visszatekintő) gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak.

Forrás: Myrobalan

A termékek számos problémát céloznak meg és valódi segítséget adnak. Változókor, reflux, alvászavar, koncentrációs képesség csökkenése, ízületi gondok, vagy vitaminhiányok! Nézd meg őket és ess ámulatba!

Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek