fbpx
7.2 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Szülés után…

Nem ment le a hasa? A bőre kinyúlt maradt? Depressziós időnként? Esetleg hullik a haja? Felesleges kilók maradtak a csípőn, combon, fenéken?

- Hirdetés -

Ezekért a kellemetlenségekért jellemzően a túlzottan magas ösztrogén szint a felelős.

Mi a tapasztalatokról és nem elméletekről beszélünk…

A női test havonta egyszer (normális esetben) felkészül a fogantatásra és hormonok segítségével megteremti a feltételeket egy lehetséges baba fogadására. Jelentősen megnő az ösztrogén termelés, elkezdődik a raktározási folyamat.

Ha nem lesz terhesség, ez az állapot visszaáll az eredeti formába és újabb egy hónap után kezdődik minden előröl.

Ha megtörténik a fogantatás, a test igyekszik minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy a babát és az édesanyát megfelelően kiszolgálja a terhesség alatt, elegendő tartalék legyen (ez zsírok formájában képződik), a két test mindent megkapjon, amire szüksége van.

A születés után normális esetben az ösztrogén szint lecsökken, nem serkenti a raktározási üzemmódot, lehetővé válik a zsírégetés, és az édesanya korábbi alakját visszanyeri.

Amikor ez nem sikerül, sokszor az ösztrogén szint maradt magas, a zsírégetés nem működik, a test olyan állapotban marad, mint a terhesség idején. Nem tud a mama lefogyni, zsír marad a fenéken, csípőkön, hasi tájékon.

A cél tehát az ösztrogén szint visszaállítása, amit sok esetben helyes táplálkozással, mozgással és jó állapotba hozott kiválasztással el lehet érni.

Édesanya ügyfeleink örömmel tapasztalják, hogy elkezdték visszakapni alakjukat, elégedettnek és szépnek mondják magukat.

Azok is, akik évekkel ezelőtt szültek, de a nyomok a mai napig megmaradtak.


Tudd meg, hogy mit kell tenned a terhesség alatt bekövetkezett és maradandó alakváltozások leküzdéséhez!

Jelentkezz és segítünk újra bombaformába hozni a tested!

Hogy a baba öröm legyen és ne aggódás – Dr Suba Réka tanfolyama kismamáknak!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek