fbpx
6.8 C
Budapest
2024. november 27. szerda

Testszerviz

Webáruház

Csokoládés tekercs

Csokoládés tekercs hozzávalók:

A hozzávalók mind megtalálhatók a TESTSZERVIZ PRÉMIUM WEBÁRUHÁZBAN!

- Hirdetés -

Elkészítés:

A tészta: 6 tojás sárgáját 6 dkg nyírfacukorral keverj ki simára, majd tedd bele a 10 dkg darált diót. A 6 fehérjét verd fel és könnyedén add hozzá az előzőhöz.

A tepsit béleld ki sütőpapírral és egyenletesen kend szét benne a tésztát. 180 C fokos hőmérsékleten 15 percig sütjük, majd egy másik sütőpapírra ráborítjuk. A fent lévő sütőpapírt egy enyhén nedves szivaccsal azonnal áttöröljük és a papírt lehúzzuk róla. Ezután a sütőpapírral együtt óvatosan feltekerjük és hagyjuk kihűlni.

A krém: A 15 dkg étcsokoládét összetörjük. Az 1.5 dl habtejszínt forróra melegítjük és ráöntjük a csokoládéra és 2-3 perc alatt simára keverjük.

A kihűlt tészta tekercset kigöngyöljük és a masszát egyenletes rákenjük, ezután ismét feltekerjük, hűtőbe tesszük, hogy a krém megszilárduljon. Ezután könnyen szeletelhető.

JÓ ÉTVÁGYAT!

csokoládés tekercs


Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek