fbpx
5.3 C
Budapest
2024. december 3. kedd

Testszerviz

Webáruház

Petrezselymes, korianderes édesburgonya püré

Édesburgonya

EGYSZERŰEN ELKÉSZÍTHETŐ FINOM KÖRET. ÖNMAGÁBAN IS FINOM, MÉG A PICIK IS SZERETNI FOGJÁK. 🙂

- Hirdetés -

Édesbugonya püré hozzávalók:

1 nagyobb édesburgonya 1 gerezd foghagyma csokor zöld petrezselyem friss koriander levél, ha nincs akkor őrölt koriander fél mokkáskanálnyi só bors ízlés szerint egy jó diónyi vaj fél pohár krémes joghurt metélőhagyma

Elkészítése:

Az édesburgonyát hámozd meg, vágd fel karikákra majd pici sós vízen párold meg. Ha puha, a vízzel együtt tedd turmixgépbe és add hozzá a többi hozzávalót, ha kell még sózzad. Turmixold jó pépesre csak vigyázz ne legyen túl híg:-) Tálaláskor szórd meg vágott metélőhagymával. Sült húsokhoz kiváló köret, de önmagában még hidegen is finom.

JÓ ÉTVÁGYAT!

Petrezselymes, korianderes édesburgonya püré


Élet írta szakácskönyv

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek