fbpx
9 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

A megbízható tudás

Kulcskönyveink – Megbízható tudás és gyakorlat

Ahhoz, hogy jól dönts az életben hiteles információra van szükséged az élet miden területén. Ez nincs máként a saját egészségeddel, a saját tested működésével sem.

- Hirdetés -

Amit annak idején a biológia órán tanítottak, édeskevés ahhoz, amit manapság magunkról tudni érdemes.

Testszerviz Kulcs-könyvek hiánypótlók ezen a területen. Olvasóink jelentős része érthető és gyakorlatias könyvekként értékeli a Kulcs-könyveinket.

Egy-egy megvásárolt könyv így nem véletlenül vándorol kézről-kézre a családon belül, rokonok között. Az olvasóink több mint 95%-a szerint a Kulcs-könyvek ajánlja ismerőseinek barátainak.

Néhány olvasói visszajelzés:

„Nagyon köszönöm a könyvet, A többit már nyomtatott formában megvettem a szakácskönyvvel együtt. Sok hasznos dolgot olvastam.”

„Több év élettani előtanulmány után és gyakorló gyógyszerészként olvasva a Kulcsa testhez című könyvet egy rendkívül olvasmányos, és hasznos ismereteket jól összefoglaló, rendezett művet kaptam. Ez végre egy olyan forrás, ahonnan a legalapvetőbb ismereteket át lehet tekinteni. Nagyon hasznos olvasmány.”

„A Kulcs a testhez című könyv zseniális! Valóban kulcsot ad az olvasó kezébe, érthetően írja le a testünkben zajló folyamatokat. Úgy gondolom, erre az ismeretanyagra mindenkinek szüksége lenne! Nem csak tényeket állít, hanem megadja a mögöttes okokat, mégpedig egyszerűen, bárki számára érthetően. Meglepő, milyen kis dolgokon múlik, hogy az ember ne ártson magának, de az is igaz, hogy a könyvben ajánlott szabályokkal a megfelelő táplálkozással megállítható és visszafordíthatók azok a káros folyamatok, amelyek alááshatják a jó közérzetet. Gratulálok!”

A fizikai könyvek most csomagban 40% kedvezménnyel elérhetőek!
Letölthető változatban az 5 Kulcs könyv és egy kisfüzet (10+1 tipp az életmódváltáshoz) most egy 2 személyes közepes vacsora áráért elérhető.

Vigyázz, ha megszerzed és elkezded használni, az életed örökre meg fog változni! Szóval csak óvatosan!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek