fbpx
7 C
Budapest
2024. október 18. péntek

Testszerviz

Webáruház

A történelem legsikeresebb szerencsejátékosai

A szerencsejáték, ha okosan csináljuk lehet kikapcsolódás. Sőt vannak, akiknek ez pénzkereseti lehetőség.

- Hirdetés -

Az alábbiakban bemutatjuk minden idők legsikeresebb szerencsejátékosait és a történeteiket, hátha tanulhatsz a sikereikből és te leszel a következő.

A szerencsejáték világában nem csak nyerőgépek vannak, a játékok listája mellett ráadásul a szoftverszolgáltatók listája is végtelen, amiken sokan próbálnak szerencsét. A nyeremények pedig a top nyerőgépek és asztali játékok világához egyaránt köthető. A nagy nyertesek tehát nem egyféle játékon játszanak, a nyertesek között pedig kiemelkedtek többen is az óriási sikerekkel, ők azok akik nagy nyereményeket vittek haza. Ismerjük meg a legsikeresebb szerencsejátékosokat.

Edward Thorp

Edward Thorp nem csupán matematikusként volt ismert, hanem azért is, mert kifejlesztette a kártyaszámolás módszerét, amellyel jelentős összegeket nyert a blackjack-ben. Ezt a módszert le is írta a „Beat the Dealer” című könyvében, amely forradalmasította a játékot és a mai napig népszerű.

Phil Ivey

Phil Ivey, a póker világának egyik legkiemelkedőbb alakja, tíz WSOP karkötőt nyert, és számos nagy tornán győzedelmeskedett. Emellett készpénzes játékokban is jelentős összegeket keresett, és játék tudása legendásnak számít. Sokan a legjobb pókerjátékosnak tartják, és sikerei mögött kemény munka és sok gyakorlás áll.

Archie Karas

Archie Karas, a szerencsejátékos legenda, 1992-ben mindössze 50 dollárral indult Las Vegasba, és néhány hónap alatt 40 millió dollárt nyert olyan játékokban, mint a póker és a kocka. Bár végül elvesztette a nyereményét, története mégis emlékezetes maradt.

Chris Moneymaker

Chris Moneymaker amatőr póker játékosként 2003-ban megnyerte a WSOP főversenyét, és 2,5 millió dollárt nyert, amivel sokakat inspirált, hogy próbálkozzanak az online pókerrel. Története bizonyítja, hogy bárki nyerhet, ha elég kitartó.

Don Johnson

Don Johnson blackjack játékosként 2010 és 2011 között Atlantic City-ben három kaszinóban nyert összesen 15 millió dollárt. Sikereit a kaszinók promócióinak kihasználásával és kiváló tárgyalási képességeivel érte el.

Billy Walters

Billy Walters, aki sportfogadási legendának számít, több mint 30 éven át nyert rendszeresen, matematikai modellek és kiterjedt információs hálózat segítségével. Sikerei miatt kaszinók és fogadóirodák figyelemmel kísérték minden lépését, és karrierje során több millió dollárt keresett.

Kerry Packer

Kerry Packer, az ausztrál üzletember, nagy tétekkel játszott blackjack-ben és baccarat-ban, és egyszer 20 millió dollárt nyert Las Vegasban. Bár jelentős veszteségei is voltak, bőkezűsége és legendás borravalói miatt emlékezetes maradt a kaszinók dolgozói számára.

Zeljko Ranogajec

Zeljko Ranogajec, horvát származású szerencsejátékos, főként lóversenyeken fogadott, és egyes becslések szerint évi egymilliárd dollárt kockáztatott. Stratégiái és információi titkosak, de sokan a világ legnagyobb fogadójának tartják.

Stanford Wong

Stanford Wong, igazi nevén John Ferguson, a kártyaszámolás szakértője, több könyvet is írt a blackjack-ről. Stratégiái számos játékosnak segítettek, és nevét jól ismerik a kaszinókban. Wong szemináriumokat is tartott, és sikerei a mai napig inspirálják a játékosokat.

Richard Marcus

Richard Marcus csalóként számos kaszinót vert át trükkös tétjeivel és hamis zsetonok használatával, amivel milliókat nyert. Végül lebukott, de története tanulságos, és a kaszinók azóta jobban figyelnek a csalókra.

Lucio Alfonsi képe a Pixabay -en

Bogyó Péter
Bogyó Péterhttps://www.bogyopeter.hu
Digitalizációs szakértő, podcast és videós műsorok házigazdája A nagysikerű HR Aktuálok és HRTV műsorok után, most saját podcastjével, a Digitális bennfentes adásaival segít a vezetőknek és cégtulajdonosoknak felkelteni az érdeklődésüket és segíteni elindulni a digitális átalakulás útján.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek