fbpx
15.6 C
Budapest
2024. október 16. szerda

Testszerviz

Webáruház

A Testszerviz esszencia megérkezett

A Testszerviz korábbi Kulcs könyveinek szerzőjeként szívből ajánlom bárkinek a Kulcs az életmódváltáshoz című könyvet, mely egy profi vezető szakértelmével mutatja meg a működő utat a jobb életminőség fel. Kattints, és tudd meg a részleteket!

- Hirdetés -

Hozzuk divatba az életmódváltást!


Életünk során, egészen a születésünktől kezdve, olyan élethelyzetekbe kerülünk, amikor többé-kevésbé megváltozik az életmódunk.

Ha egy kisgyerek nem futkározik, akkor azt gondoljuk róla, hogy beteg lehet. Ha ugyanez a gyerek bekerül az iskolapadba, ahol órák hosszat ülni és figyelni kell, akkor ez hatni fog az egészségére is.

Felnőve egymás után jönnek a kihívások, életünkben nő a terhelés, fokozódik a stressz, emiatt csökken az energiánk. Elmegy a kedvünk a testmozgástól, azt még odafigyeléssel is nehéz újra a mindennapok részévé tenni.

Rossz irányba változik az étrendünk is, egyre több lesz az ételeinkben és italainkban a cukor, a gyorsan felszívódó szénhidrát. Sokan az édes íz rabjai lesznek. Sóvárgások, éhségrohamok keserítik meg a napjainkat. A derékbőségünk növekszik, nő a zsigeri zsír a hasunkban. Ez megnöveli az inzulinrezisztencia, a cukorbetegség, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, nem is szólva a daganatos betegségekről.

Ebből a helyzetből csak az életmódváltás jelent kiutat. Éppen ezért Burget Péter, a Testszerviz Alapítója, már 10 évvel ezelőtt megfogalmazta a Testszerviz mottóját: hozzuk divatba az életmódváltást!

Az életmódváltás kulcsa


A sikeres életmódváltás akadálya nem az ember kitartásának hiánya, vagy az elhatározás gyengesége, hanem az a tény, hogy sokan a fogyókúrát tekintik életmódváltásnak. Rengeteg erőfeszítéssel le is adnak pár kilót, és az is előfordul, hogy elérik az álomsúlyt, mégis egy idő után, általában jóval gyorsabban, ismét felszaladnak a kilók.

Ahhoz, hogy ne csak elérjük, de meg is tartsuk az ideális testsúlyt, életminőséget, fel kell hagyni a folyamatos fogyókúrázás szokásával, és meg kell szerezni azokat a szilárd alapokat, amikre már biztos számíthatunk az egészségünk javításában, az elért eredmények megőrzésében.

Kulcs az életmódváltáshoz


Kulcs az életmódváltáshoz könyv egy valóban működő megoldásgyűjtemény!

Ezt a könyvet Burget Péter, a Testszerviz alapítója írta, akinek víziója az első pillanatoktól fogva emberek ezreinek ad reményt a jobb életminőség elérésére. És azok, akik belevágnak az útba, ez a remény kőkemény ténnyé változik!

Az elmúlt tíz esztendő alatt a Testszerviz valóban emberek ezreinek adott sokkal jobb életet!

Minden egyes megjelent Kulcs könyv, egy mérföldkő ezen az úton. És most, a jubileumi évben megjelent Kulcs az életmódváltáshoz című könyvben Burget Péter a rá jellemző lelkesedéssel és elkötelezettséggel juttatja el az olvasóhoz a Testszerviz esszenciáját.

Miről olvashatsz ebben a sikerkönyvben a bevezető, őszinte gondolatokon kívül?

  • Mi a Testszerviz története? – A bejárt út, elért mérföldkövek!
  • Hogyan működik a tested? – Érthető tudás mindenkinek!
  • Hogyan működnek a hormonjaid? – Minden titokra fény derül!
  • Aludj jól! – Ne pörögj alvás helyett!
  • Lélegezz jól! – Meglepődsz, mennyire fontos ez!
  • Mozogj jól! – Ami nélkül elmaradhat a siker!
  • Legyél tettre kész! – Kapj kellő mozivációt!
  • Praktikus tanácsok a konyhában – Legyél te is egészségséf!
  • … és sok minden más, ami szükséges a teljes sikerhez, az álmaid megvalósításához!

Kattints ide, és tedd a kosaradba a Kulcs az életmódváltáshoz című könyvet!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek