fbpx
10.1 C
Budapest
2024. április 28. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

A tibeti tudás és a modern tudomány találkozása

Szinte mindenki szenved valamilyen civilizációs problémától: magas vérnyomás, reflux, a túl sok stressz következményei, alvásproblémák, különféle gyulladások a szervezetben. Ezek mind megnehezíthetik az életünket!

- Hirdetés -

Éppen ezért ezekre a problémákra lenniük kell olyan gyógynövények hatásain alapuló megoldásokat, amelyek hatékony segítséget nyújthatnak ezeknek a kezeléséhez.

Tibet csodája kapszulába zárva

A Vitalissimo Testszerviz Egészségáruház egyik kiemelt partnere a Myrobalan, amely a gyógynövények mellékhatásmentes ajándékát kínálja a tibeti gyógyászati elvek alapján kifejlesztett termékskálájával az egészségtudatos nagyközönségnek a Vitalissimo termékpalettáján belül.

A Myrobalan gyógynövényes kapszulák, vitaminok és táplálék-kiegészítők nem import készítmények, hanem saját hazai fejlesztés és kutatómunka eredményei. Ezek a hatékony gyógynövény-összeállítások a Myrobalan alapítójának, Erdélyi Zoltán tibeti orvosnak a szakértelmét dicsérik:

„A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésével az volt a célom, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium minőségű termékcsaládot hozzak létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.”

Különleges összetétel

A termékek kifejlesztésének alapelve a bennük levő gyógynövény-összetevők egymást erősítő hatékony összhatásának a kialakítása. Így az egyes termékekben levő összetevők sokfélesége ellenére, a készítmények egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így elkerülhető a mellékhatás-effektus.

A termékek összetevőinek kiválogatása során az úgynevezett „fúziós elvet” alkalmazták. Ennek a lényege, hogy az olyan gyógynövényeket, melyeket a tibeti vagy más hagyományos gyógyászati rendszerek használnak, olyan gyógynövényekkel is keverik, amelyek a mi éghajlati övezetünkben fordulnak elő.

A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb (közel 100 éves múltra visszatekintő) gyógynövény-forgalmazójától, az Alfred Galke GmbH üzeméből származnak.

Tibeti orvoslás – gyógyító hely a Himalája égbenyúló csúcsainál

Tibet hegyvidéki és fennsíki terület Belső-Ázsiában, a tibeti nép otthona, amelynek nagy területeit Kína 1950-ben megszállta.

A tibeti nyelven a nép illetve az ország neve „Bod”. A „Tibet” elnevezés az arab nyelvből származik: tibat, töböd, tibet szavakból. Az arabok ugyanis először Felső-Tibettel (Töböd) kerültek kapcsolatba, és így terjesztették ki az elnevezést a teljes népre illetve országra.

A tibeti gyógyászat szellemi hagyománya a gyógyászati tanításokat Buddhától eredezteti, aki „Gyógyító Buddhaként” adta át ezeket. A Gyógyító Buddha tibeti neve „Szangye Menla”, ami szó szerint a Legfőbb Gyógyító Buddhát jelenti, röviden csak „Menla”-ként említik.

A tibeti „men” (སྨན) szó jelentési gyógyászat, gyógyító, a „la” (བླ) szó pedig ebben a kapcsolatban legfőbbet, legfelsőbbet, legmagasabbat jelent.

Kattints a képre!

A tibeti gyógyító hely a „Menla Khang”. A „khang” (ཁང) házat, épületet jelent, de jelenti azt is, hogy benn, belül, de mélyebb szinten utalhat a szívre is, mint az érzelmek központjára.

Így a „Menla Khang” jelentése a „Legfelsőbb Gyógyászat Háza” kifejezésként adható vissza, ami a Tibeti Gyógyászat különlegességére utal, de értelmezhetjük a Legfőbb Gyógyító Szívének is, ahol a szív, mint a legbelső lényeg a gyógyító tudomány, amivel az emberek javára válhatunk.

Erdélyi Zoltán a saját gyógyító tevékenységének a helyszínét is „Menla Khang”-nak nevezi.

Erdélyi Zoltán hosszú éveken át tanulmányozta a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elveit is, és már az első pillanattól csodálattal töltötte el őt az a rendkívül mély tudás, mely nem csak a gyógynövényekben levő hatóanyagokat, hanem azok ízét és energetikáját figyelembe véve, egészen egyedi módon biztosítja a legerősebb összhatást.

Az első termékek, melyeket Erdélyi Zoltán összeállított úgynevezett „csülenek” voltak. Ezek olyan különleges erővel bíró pirulák, amiket a tibeti tantrikus hagyomány leginkább a gyógyító-, fiatalító- és az úgynevezett „hosszú élet gyakorlatokhoz” használ.

Így született meg a Myrobalan termékcsalád.

Erdélyi Zoltán ezekről az elvekről ebben a videóban beszél:

Myrobalan termékek a Vitalissimo egészségáruházban

Amint az előzőekben is olvashattunk a Myrobalan termékeknek különleges sajátsága, hogy más hasonló, gyógynövényeket tartalmazó termékekkel ellentétben nincsenek mellékhatásaik, és hosszú időn keresztül, rendszeresen is szedhetők.

Ez azért fontos, mert nem egy bizonyos betegség tüneteinek a gyors kezeléséről van szó, hanem az egészségmegőrzés és -fejlesztés érdekében tett hatóanyag támogatásról, amellyel segíteni lehet a terméket használó személy szervezetének ismert gyenge pontjainak.

Így például, ha valakinek magas vérnyomása van, akkor a ShiVa termék segíti a vérnyomás normalizálását.

Ha jobban szeretne aludni, és kipihenten ébredni, akkor ő a Milam gyógynövény-komplexet használja.

Ha a stresszt szeretné jobban kezelni, akkor neki a BioXan kiegyensúlyozó készítmény vagy a Nepa nyugodt tudatért termék használata javasolt.

Az immunrendszer támogatására való az IMU.18 immunerősítő gyógynövény-komplex.

A változókorban levő nőknek a Feminess könnyed változókorért termék a megfelelő választás.

A termékeny korban levő hölgyek hormonális egészségét a VitaMo női multivitamin gyógynövény kivonatokkal készítmény támogatja.

Az, aki tud a szervezetében levő lappangó gyulladásos folyamatokról a MeTor gyulladáscsökkentő gyógynövény-komplextől várhat támogatást.

Sokakat érint a pajzsmirigy alulműködés. Ennek az állapotnak a javításában a TiroGlan pajzsmirigy-alulműködés elleni gyógynövény-komplex tud hatékonyan segíteni.

Akik a májukat szeretnék a méregtelenítésben és más májműködésben támogatni, azok a LivR májregeneráló készítményben találhatják meg azokat a gyógynövényeket, amelyek hatékonyan segítik a májuk munkáját.

Az emésztési panaszokkal küzdők a Sedru.7 emésztést serkentő gyógynövényes készítmény szedésével tudnak javítani ezen a helyzeten.

Vannak hatékony vitaminkészítmények is, amelyekben megfelelő gyógynövények is helyet kaptak. Ilyen a Vita-C 1500 mg C-vitamin  gyógynövény kivonatokkal készítmény és a Vita-D 4000 NE D3-vitamint és K1+K2 vitaminokat és shilajitot tartalmazó termék.

A Myrobalan készítmények között van még BioTic-probiotikum élőflórás étrend-kiegészítő csepp és DranPa agyserkentő és memóriajavító gyógynövény-komplex is, valamint Dohana tejserkentő gyógynövény-komplex. Ezek mellett találunk még Lung.12 tüdőt támogató gyógynövény-komplexet és KhogA.9 reflux elleni gyógynövény készítményt.

A sokszínű Myroblan termékcsaládból nem hiányozhatnak a szervezetünk nyirokrendszerét, illetve a bélrendszerét tisztító, támogató termékek sem.


Kattints a képre!

A Myrobalan termékek különlegessége, hogy egyszerre több termék is használható a hatékony termékkínálatból, csak a kapszulák bevételei között kell 30 perc szünetet tartani, hogy az egyes termékek hatóanyagai a lehető legjobban ki tudják fejteni a hatásaikat.


Kattints a képre!

A folyamatos vitaminellátásért!

A Myrobalan termékek különleges gyógynövény-komplexek, amelyek – mint láttuk – speciális igényeket elégítenek ki.

Éppen ezért a használatuk mellett is gondoskodni kell a szervezetünk folyamatos vitamin- és más tápanyag-ellátásáról.

Ennek érdekében ajánljuk a svéd folyékony multivitaminokat és kollagéntermékeket, amelyek szintén együtt használhatók a Myrobalan termékekkel!


Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek