A padlizsánról sokaknak a padlizsánkrém jut eszébe. Kicsit füstös, fokhagymás kellemes krém, ami akár zöldség szeletekkel, akár gluténmentes falatkákkal kiváló mártogatós. Most egy másik arcát mutatjuk be ennek nem csak gyönyörű, de isteni finom őszi zöldségnek. Nagyon egyszerű, bárki könnyen meg tudja csinálni. És érdemes is belekezdeni, mert a végeredmény a család kedvence lesz.
Hozzávalók:
- 1 fél padlizsán
- 1 fél tök
- 1 paradicsom
- 20 kis kockaszelet mozzarella sajt
- 3-4 szelet sonka kockára vágva
- Só, bors
Elkészítés:
A tepsit bekenjük kókuszzsírral.
A padlizsánt, a tököt, a paradicsomot karikára vágjuk, a sajtot és sonkát meg kockákra.
Összeállítási sorrend:
Padlizsán, tök, sajt, sonka, paradicsom és újra sajt.
Körülbelül fél órát hagyjuk a sütőben.
JÓ ÉTVÁGYAT!
A receptet és a képet köszönjük Kádár Krisztának!
TOVÁBBI FANTASZTIKUS FŐÉTELEK ITT TALÁLHATÓK!
LÉLEGZETELÁLLÍTÓ RECEPTEKRE VÁGYSZ?
LAPOZZ BELE VARÁZSLATOS ALAKFORMÁLÓ SZAKÁCSKÖNYVÜNKBE!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!