fbpx
29.7 C
Budapest
2024. június 25. kedd

Testszerviz

Webáruház

A liget szépe a „ligetszépe”

A ligetszépe olaj egy fantasztikus növény fantasztikus kivonata. Sokan hallottak róla, azonban nem árt egy kis friss, vagy lehet, hogy új ismeret. Az életmódváltáshoz hozzátartozik, hogy növeljük ismereteinket, olvassunk és tanuljunk. Íme egy kis tudás!

- Hirdetés -

Mi is ez a növény? Miben tud neked segíteni? Nézzük meg!

1-1,5 méteresre is megnövő növény.  Június-szeptember folyamán virágzik, virágai nagyok, sárga színűek és éjjel nyílnak.

A ligetszépe növényből nyert olaj pozitív egészségügyi hatásokkal bír. Az étrend-kiegészítő ipar mellett a szépségiparban is használatos alapanyag.

Arckrémek, testápolók és krémek összetevői között sok esetben megtalálható, a bőrre gyakorolt pozitív hatásai miatt.

A ligetszépe olaj esszenciális linolsavat és a nem esszenciális gamma-linolénsavat (GLA) tartalmaz.

Az esszenciális zsírsavak előállítására a test nem képes. Éppen ezért külső forrásból kell bejuttatni a szervezet egészségének megőrzéséhez.

72%-os linolsav tartalmával a ligetszépe olaj olyan hiánytünetek elkerülésében segíthet, mint a száraz bőr, a sebek és horzsolások lassú gyógyulása.

9%-os gamma-linolénsav tartalma pedig hozzájárul olyan hiánytünetek elkerüléséhez, mint a menstruációs és hormonális zavarok, és a bőr korai megöregedése.

Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása révén kiváló pattanásokra is – kivéve a hormonális eredetű vagy cisztás pattanásokat. A legegyszerűbb, ha mintegy ecsetelőként alkalmazod a pattanásokra, vagy használhatod az arckrémedet megelőzően az egész arcodra.

Rendszeresen szoktuk javasolni azoknak a hölgyeknek, akiknek a menstruációs ciklusa fájdalmas. Mindeddig jó visszajelzéseket kaptunk. Sőt mindezt én is meg tudom erősíteni személyes tapasztalat alapján!

Mint láthatod külsőleg és belsőleg is nagyon hatékony!

Javaslom, ha szükségét érzed, próbáld ki!

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a ligetszépe olaj azon személyeknek, akik vérhígítót fogyasztanak, vagy kisbabát várnak, nem ajánlatos.1

1.National Center for Complementary and Integrative Health. (2016, September). Evening Primrose Oil. National Institutes of Health. Retrieved from https://nccih.nih.gov/health/eveningprimrose

dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek