fbpx
6.4 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Az életmódváltás fejben kezdődik és a konyhában folytatódik!

Amikor az orvos azt mondja a betegének, hogy „le kellene fogynia”, „csökkenteni kellene a kávét vagy az elszívott cigaretták számát”, akkor tulajdonképpen arra gondol, hogy jó lenne, ha az orvosi kezelés, a felírt gyógyszerek beszedése mellett a páciens tenne valamit magával kapcsolatban. Mondjuk változtatna az életmódján!

- Hirdetés -

Ilyenkor az ember gyakran egyet is értene az orvosával, de valójában nem tudja, hogyan is fogadhatná meg sikerrel az orvosi tanácsot.
A könyvesboltok polcai roskadoznak a különféle diétás könyvektől és szakácskönyvektől. A diétás könyvek kínálta ételek szokatlanok, a szakácskönyvek pedig arról híresek, hogy a belőlük elkészített étel soha nem néz ki úgy, mint ahogy a könyvben megtekinthető.
A Testszerviz Kulcs a testhez című könyve megad minden olyan szükséges ismeretet, amely ahhoz kell, hogy végre bátran tegyünk magunkért valamit, és olyan rejtett összefügésekre is rámutat, amelyek bár erősen hatnak ránk, megsem ismerjük őket, és amikkel kapcsolatban tényleg változtatnia kell az embernek, ha nem akar szembekerülni olyan nehézségekkel, életminőséget rontó tényezőkkel, amelyek idővel akár testi panaszokká is válhatnak.

Az Élet írta szakácskönyv olyan ételek receptjeinek a tárháza, amelyek közül a Kulcs a testhez című könyv útmutatásai alapján bárki kiválogathatja azokat, amelyek nem csak finomak, hanem még a javára is válhatnak.

Az Élet írta szakácskönyv olyan sütemény vagy édességrecepteket is kínál, amelyek nem csak finomak, de kevésbé megterhelőek a szervezet számára, mint a hagyományos cukros édességek.

És ha elmúlik a nyár, a könyvcsomag segítségével könnyebben megszabadulhatunk azoktól a nyaralás és strandos étkezések okozta „mellékhatásoktól”, amelyek már kihatással lehetnek a jövő nyár fürdőruhadivatjára.
De ne szaladjunk előre, már most is jól mutat ez a Testszerviz könyvcsomag, amelynek gondolatébresztő oldalai és finom receptjei arra várnak, hogy kipróbáljuk őket, hogy beépítsük őket a nyaralás utáni hétköznapok dolgok világába.


Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek