fbpx
5.7 C
Budapest
2024. november 21. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

SAJTOS-ZÖLDSÉGES TOJÁSRÁNTOTTA SZALONNÁS TÚRÓVAL

Hozzávalók a rántottához:

- Hirdetés -
  • 5-6 brokkolirózsa
  • Póréhagyma
  • Fél kápia paprika
  • Fél fehér húsú (TV) paprika
  • 3-4 bio koktélparadicsom
  • 5 db tojás
  • Kis darab Trappista sajt
  • Kókuszzsír
  • Csipet só

Hozzávalók a szalonnás túróhoz:

  • 1 doboz Cottage Cheese
  • Néhány szelet főtt császárszalonna, vagy házi füstölt szalonna

Elkészítés:

A brokkolirózsákat kisebb darabokra vágjuk, megmossuk és kevés kókuszzsíron párolni kezdjük. Felszeleteljük a póréhagymát, paprikát, paradicsomot és hozzáadjuk a brokkolihoz.

Néhány percig együtt pároljuk a zöldségeket, de nem cél, hogy teljesen megpuhuljanak.
Ezalatt megmossuk a tojásokat, tányérba törjük őket, megsózzuk, majd belereszeljük a darabka sajtot. Felverjük és rátöltjük a zöldségekre és készre sütjük.
Minél ropogósabb marad a zöldség és minél lágyabb a megsütött tojás, annál több vitamin és tápanyag marad bennük.

A szalonnát apró csíkokra szeleteljük (mintha csuszához készítenénk) és zsírjára sütjük. Ezalatt a Cottage Cheese-t előkészítjük egy tálban és villával fellazítjuk. A megpirult szalonnát rátöltjük és alaposan összekeverjük.

Egymás mellé tálaljuk és friss vegyes nyers salátát is fogyaszthatunk mellé.

JÓ ÉTVÁGYAT!

SAJTOS-ZÖLDSÉGES TOJÁSRÁNTOTTA SZALONNÁS TÚRÓVAL
Fotó és recept: Ábrahámné Bergmann Anna
Testszerviz Webáruház hirdetés
Testszerviz Webáruház hirdetés


Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek