fbpx
29 C
Budapest
2024. június 25. kedd

Testszerviz

Webáruház

Bízunk a Testben

Fogyókúrák, csodaszerek, varázsbogyók, bekapkodsz pár kapszulát és kész? Áh! Hosszútávon egyik sem megoldás! Ezeket azok alkalmazzák, akik úgy akarnak valami változást, hogy ők maguk nem csinálnak semmit!

- Hirdetés -

A megoldás az életmódváltás, és az, hogy bízunk magunkban és a testünkben és csinálni akarunk valamit!

Mi nem a fogyókúra guruk és csodaszerek által birtokolt piaci terület egy újabb szereplője akarunk lenni. Mi nem valami újdonságnak kikiáltott csodamódszer letéteményesei vagyunk. Nem harcolunk ügyfelekért, nem megyünk bele szakmai vitákba és csatározásokba.

Mi egyszerűen tapasztalatokat szereztünk a test működéséről, látjuk nap, mint nap, hogyan változik vissza a helyes irányba, ha azt adjuk neki, amire szüksége van, nem mérgezzük azzal, amire nincs szüksége.

Látjuk, hogy az ügyfeleink napról napra tudatosabbá válnak, egyre jobban megismerik a saját testüket, saját tapasztalataik révén szereznek bizonyosságot arról, hogy mi jó és mi nem jó a testüknek.

És ez a természetes módja helyes életmód kialakításának. Ha megtapasztalod, hogy valami működik (nem hallottad valakitől, akinek valaki mondta, hogy sikerült), akkor az a tiéd lesz. A te igazságod, a te eredményed, a te sikered.

A Test tudja, hogyan működik a Test! Ezt jól vésd az eszedbe! A test már akkor működött, amikor az anyaméhben voltál, vagy éppen megszülettél és minden funkciója tökéletesen rendben volt. Nem magától romlott el. Ezen sokat kellett dolgoznod. Biztosan nem szándékosan rontottuk el, ugyanakkor rendbe hozni csak szándékosan/szándékkal lehet.

A Testszerviz különlegessége, hogy itt te dolgozol a testeddel, Te teszed azt jobbá, te jössz rá, hogy hogyan lehet javítani rajta. Nem mi mondjuk meg a tutit, nem erőltetünk rád olyan dolgot, amit nem akarsz. Ugyanakkor segítünk eljutni addig, ahol már akarod a javulást, egyre jobban hiszel saját magadban, egyre önállóbb vagy a Test szervizelésében.

Mi tanácsadók már túl vagyunk ezen. Mi rendbe hoztuk magunkat. És ez jogosít fel arra, hogy segítsünk neked!

Ne tétovázz! Ne várj a csodára!

A csoda az, amit te teszel saját magadért! Az első lépés egy beszélgetés! Ez a beugró ahhoz, hogy a startvonalhoz legalább odaállj! Ha oda se állsz, akkor esélyed sincs a nyerésre!

További cikkek az egészség rovatból itt!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek