Előkészítés ideje: 10 perc, sütési idő: 40 perc
Hozzávalók 3 személyre:
- 3 kisebb padlizsán / vagy 2 nagyobb
- 25 dkg Füstölt főtt császár szalonna
- 40 dkg csirkemell
- só, bors, fokhagyma
- 2 tojás
- 1 ek tejföl vagy cocomas esetleg erjesztett bio kókusz krém
Elkészítés:
A padlizsánt, csirkemellet, valamint a szalonnát felszeleteljük, és rétegenként egymásra rakjuk egy hőálló sütőtálban. A csirkemellet valamint a padlizsánt minden rétegben sózzuk.
A tojást, tejfölt, fokhagymát 0,5 dl vízzel összeturmixoljuk, és ráöntjük a rakott padlizsánra.
200 fokon 40 percig sütjük.
Köszönjük a receptet Szentmiklóssy Évának!
Az étel elkészítéséhez egy rövid videót csatoltunk! Kattints és nézd meg milyen egyszerű!