fbpx
13.9 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Milyen az extra folyékony vitamin?

A válasz egyszerű – hatékony és finom! A svéd minőségi folyékony vitamin és ásványianyag komplexek különleges és összetett természetes hatóanyagaikkal, felszívódásukkal azoknak is nagy segítség, akik emésztési, felszívódási problémákkal küzdenek. És azoknak is, akik nem szeretik a kapszulákat, tablettákat!

- Hirdetés -

Hogy mitől különleges és más, mint a többiek?

A vitaminok szedésénél alapvető kérdés, hogy mennyi szívódik fel belőle. Hiába szedünk rengeteget, ha a szervezet nem tudja megfelelően hasznosítani.

Ezért is rangsorolják a különböző formákat (tabletta, kapszula, folyékony, mikronizált permet stb) felszívódási hatékonyság szerint.

Ebben a rangsorban kiemelkedő helyen találjuk a folyékony vitaminokat. A folyékony forma már a szájban elkezd felszívódni és utána a teljes emésztőrendszerben fokozatosan szívódik fel. Ez a megoldás azoknak is remek, akiknek emésztőrendszeri problémái vannak.

Nem beszélve azokról, akik nem szeretnek tablettákat, óriás kapszulákat enni.

SWEDISH NUTRA folyékony vitamin termékcsalád nem csak extra magas gyógynövény és szuperélelmiszer kivonataival, magas vitaminkoncentrációjával emelkedik ki a többiek közül, hanem folyékony állapotával a felszívódás is hatékony.

Most végre megérkezett a vitaminok Ferrarija!

Férfiaknak

Gyerekeknek

Hölgyeknek

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek