fbpx
10.5 C
Budapest
2024. április 20. szombat

Testszerviz

Webáruház

Testszerviz Életmódváltó Piramis

Letöltéshez kattints a képre!

Magyarázat és segítség a Piramishoz! Hogyan használd?

Az Életmódváltó Piramis rejtélye

- Hirdetés -

Hosszú évek és többezer ügyféllel folytatott beszélgetés, konzultáció után alkottuk meg az Életmódváltó Piramist.

Tudás, tapasztalat, eredmények összegzéseként született meg.

Most részletesen elmagyarázzuk, hogy mi is ez, hogyan működik és hogyan segít abban, hogy egyre feljebb kapaszkodva lépcsőről lépcsőre elérd az ideális testi állapotot.

Az emberek többsége még csak alulról nézegeti a Piramist és nem vette a bátorságot, vagy „nem fáj eléggé” a jelenlegi állapotuk, hogy elinduljanak felfelé. Nagyjából sejtik, hogy valami nincs rendben, ugyanakkor még nem jtottak el oda, hogy valóban szembe nézzenek a problémákkal.

Ők a Piramis környékén, mint valami turisták lézengenek és azon töprengenek, hogy egyáltalán nekivágjanak-e ennek a rémisztő, fárasztó, többször már kudarccal végződött útnak.

A Piramis első lépcsőjére azok léptek fel, akik szembenéztek vagy önszántukból, vagy külső kényszer hatására (ez lehet egy betegség pl) az állapotukkal. Energia, alvás, súly, ízületek, emésztés, vérnyomás, vércukor, stressz és egyéb területeken vannak már eltérések az ideálistól. Ők képesek voltak kívülről magukra nézni és megállapították, hogy bizony a probléma nagyobb, mint elsőre látszik. Bravó, ez az első és legfontosabb lépés. Már fent vannak a Piramis első lépcsőjén.

második lépés természetesen következik az elsőből. Döntést hoznak, hogy ezen változtatni kell! Nem jó lenne, hanem kell! És a döntéssel meg is könnyebbülnek. Egy problémát akkor lehet megoldani, ha ránézünk és eldöntjük, hogy megoldjuk. Ez is egy döntő lépcsőfok.

Információkat akarok a döntéshez!

harmadik pont a „Merre is induljak?” kérdése. Lehet, hogy voltak sikertelen próbálkozások, csalódások és kicsit aggódunk, hogy ez megint megtörténhet. Keresgélés és kell egy bizonyosság, hogy a megtalált út tényleg az enyém, menni fog, sikeres leszek. Ehhez működő módszer és megfelelő külső támogatottság kell. Valaki, aki tudja, hogy mit rejt az út, járt már rajta, sikeres volt és meg tudja nekem is mutatni. Fogja a kezem és egy olyan úton vezet, aminek a végén eredményes emberek állnak már, akik bizonyítékai annak, hogy meg lehet csinálni.

Példák, akik már választottak!

negyedik lépcső a megfelelő tudás megszerzése. Meg kell érteni, hogy a test hogyan működik. Meg kell tanulni, hogy az én testem hogyan működik. Mitől romlott el és mitől javul meg. Összefüggéseket kell látni a táplálkozás, hormonok, immunrendszer, stressz és a fizikai állapot között. Meg kell érteni, hogy mit csinálunk és annak milyen hatása lesz. Így nem egy sötétben tapogatózás az életmódváltás, hanem a tudás lámpásaival kivilágított ösvény, amin bátran mehetünk.

A tudás megszerzése itt!

Ha a megfelelő tudás birtokában vagy, akkor jön az 5. fokozat. A tanultak alapján állítom össze a vásárlási listámat. Olyan dolgokat veszek, amik jók a testnek. Elolvasom a címkéket, vagy már elolvasott és kiválogatott címkéjű termékeket veszek. Illetve ezeket is elkezdem berakni a kosaramba. Meglátod, hogy széles a választék, és mindenből lehet finomat, jóízűt és egészségeset venni. Egy idő után azt tapasztalod, hogy kevesebbet eszel, mert a jó minőségből elég a kisebb adag is. Olyan helyen vásárolok, ahol az egészséges életet, táplálkozást támogatják.

Egészség áruház itt!

hatodik lépcső már a komolyabb változtatások lépcsője. Ha az eddigieken túl vagy, akkor már tapasztaltál jótékony változásokat és kezded elhinni, hogy neked is sikerülhet. Itt jön a „valamit még csinálnék” gondolat. No nem valami életet felforgató, hatalmas változást akarsz, hanem olyat, ami egyszerű, kis lépésekben haladhatsz, hétről hétre valami egyszerű dolgot gyakorolsz be. Csak lépésről lépésre, a kis lépések nagy eredmények jegyében. Itt szép halkan, nem nagydobra verve lépegetsz, hogy majd csak vegyék észre az eredményeimet a munkahelyemen, családomban. Nem akarsz tengersok pénzt ebbe is beleölni, mint lehet tetted már korábban kísérletekbe. Valami egyszerűt, hatékonyat szeretnél elérhető és nem megterhelő áron.

Elkezdek egy kicsit életmódot váltani itt!

hetedik lépcső már egészen közel visz az ideális test eléréséhez. Még többet akarsz! Segítségre van szükségem még a változtatáshoz, valakivel meg akarom beszélni az életmódváltás elemeit, kellenek a tanácsok, hogy fogja a kezemet egy profi és ha úgy érzem, akár naponta tudjak vele egyeztetni. Nem vagy már egyedül, van egy konzultánsod, aki melletted áll, átvisz a nehezebb pillanatokon, ha elbizonytalanodtál, akkor erőt, segítséget és megoldásokat ad neked.

Elkezdek egy kicsit komolyabban változtatni!

nyolcadik szint a Piramis majdnem legteteje. Elhatározod, hogy mindent rendbe hozol. Egy új és helyes életmódot alakítasz ki, konzultánsoddal rendszeresen egyeztetve haladsz és a Testszerviz életmódváltás minden elemét beteszed az életedbe. Táplálkozás, regenerálódás, mozgás, tudás – mindezek helyesen.
Lehetséges, hogy korábbi lépcsőfokokat kihagysz és ide ugrasz. Tudd, hogy mindent megkapsz ezen a szinten, ami szükséges a stabil, életen át tartó helyes életmód kialakításához. Megtanulod, hogy a testednek mi jó és mi nem. Kialakul a rád jellemző saját táplálkozási rendszer. Eléred a pihentető alvást, a regenerálódás magas szintjét, energikus, hatékony leszel és képessé válsz arra, hogy saját magad szervizeld a testedet. Ez a legtudatosabb, legstabilabb szint. Hosszabb élet és kiváló életminőség vár rád itt.

Jelentkezek és meg akarom tudni mi az a Prémiumprogram!

És van egy kis csúcsa a Piramisnak. A kilencedik szint, a teteje. Azoknak, akik az életmódváltásban sikeresek voltak és úgy döntenek, hogy másokat is végig szeretnének vinni ezen az úton, felsegíteni a Piramison. Ők a konzultánsaink. Ismerik a technológiát, tudják hogyan vezessenek másokat, saját példájuk bizonyítja, hogy értik miről beszélnek és alkalmazni tudják, amit az Akadémián megtanultak. Céljuk az emeber segítése.

Életmódot váltottam, akarok másoknak is ebben segíteni!

Az Életmódváltó Piramis bemutatása élő előadáshoz kattints a képre!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek